Transmission problem - Jeep Wrangler Forum
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > General Jeep Discussions > Builders Corner

Join Wrangler Forum Today


Reply
 
Thread Tools

Please support our sponsors and let them know you heard about them on WranglerForum.com
Old 02-16-2013, 10:34 PM   #1
Newb
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 3
Transmission problem

Ok I'm in the middle of doing the 4.2l to 4.0l swap in. 90yj the motor came out of an 95yj I'm using the original tranny out of the 90 so the problem I'm having is the plug on the sensor that's going into the engine harness from the tranny is different the old one is a block 4 prong and the new is a half oval 6 to 8 prong so my question....

Is there an adapter I need or do I just change that whole harness out at the tranny?

Mind you guys I changed all the electrical component to 95 everything

We are also having trouble finding then conversion from the mechanical speedo to the digital any help on the would b great as well thanks

Rob

NightHawk28 is offline   Quote
Old 02-17-2013, 02:49 PM   #2
Newb
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 3
Any help? Ideas?
NightHawk28 is offline   Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off




Download our Mobile App

» Featured Product

All times are GMT -5. The time now is 04:36 AM.


User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2015 DragonByte Technologies Ltd.

Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC