service engine lite stays on - Jeep Wrangler Forum
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > WF Local > WF Local Forums for Your Region and State > Canada Jeep Forum

Join Wrangler Forum Today


Reply
 
Thread Tools

Please support our sponsors and let them know you heard about them on WranglerForum.com
Old 01-21-2014, 02:07 PM   #1
Newb
 
geezz's Avatar
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 8
Images: 2
service engine lite stays on

Cold morning here in Oshawa, ON .. my '06 JK/Sahara wasn't impressed when i started er up, did my runin around, after my 3rd stop, i believe it was the grocery, i start er up and the service engine lite comes on .. now i get home do the 5 on-off ignition for the diagnostic code .. i get 10 flashes of the service engine indicator .. anyone no what it refers to?

geezz is offline   Quote
Old 01-21-2014, 03:46 PM   #2
Newb
 
geezz's Avatar
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 8
Images: 2
fat fingers .. '07 jk sahara
geezz is offline   Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off




Download our Mobile App

» Featured Product

All times are GMT -5. The time now is 08:48 PM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC