Question from a new gal - Jeep Wrangler Forum
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > Community Forums > WF New Member Check In

Join Wrangler Forum Today


Reply
 
Thread Tools

Please support our sponsors and let them know you heard about them on WranglerForum.com
Old 03-20-2009, 07:46 PM   #1
Newb
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 1
Question Question from a new gal

I have just had my transmission serviced. Everything Looked Good. I am a mail carrier and put a transmission through a lot of wear and tear, My problem is that after the service my transmission started to delay quite a bit when trying to go into overdrive. It has never done this since I have owned the vehicle, until being serviced. It is a 2003 right hand drive/4 WD. Can anyone help? I have put about 7,000 miles on the jeep since I bought it in October 2008. Records show that the transmission has been well maintained even with previous owner.

rjperry is offline   Quote Quick Reply
Old 03-20-2009, 08:00 PM   #2
Jeeper
 
jpdocdave's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: beach park, il
Posts: 8,162
Images: 7
needs to be checked, the right fluid is important. and i've also run across a couple times where someone serviced a trans and didn't install the filter correctly, causing weird problems.
__________________
"The danger to America is not Barack Obama but a citizenry capable of entrusting a man like him with the Presidency. It will be far easier to limit and undo the follies of an Obama presidency than to restore the necessary common sense and good judgment to a depraved electorate willing to have such a man for their president."
http://mybroadband.co.za/photos/data...re_cowbell.gif
jpdocdave is offline   Quote Quick Reply
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
noob lift question (caution: pic heavy).... catITguy TJ General Discussion Forum 23 02-27-2009 10:02 AM
Another newb question - possibly lojack users? Grateful Parrot TJ General Discussion Forum 10 01-10-2008 05:03 PM
Lift question skeez2v TJ General Discussion Forum 8 12-20-2007 08:21 AM
new here, lighting question... Jonny15 TJ General Discussion Forum 5 05-10-2007 10:41 PM
Carb question and EGR question trulefty YJ Tech Forum 0 12-12-2006 04:55 PM



» Featured Product

All times are GMT -5. The time now is 05:48 AM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC