Blowing "Hella" fuses!!!! - Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > General Jeep Discussions > Off Road and External Lighting

Join Wrangler Forum Today


Reply
 
Thread Tools

Please support our sponsors and let them know you heard about them on WranglerForum.com
Old 01-21-2014, 10:06 PM   #1
Jeeper
 
TrailViolater's Avatar
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 64
Blowing "Hella" fuses!!!!

Bought my JK, used a couple of months ago. Hella 500 comets were already installed and have worked fine until last week. I tried to replace 25amp fuse but they keep blowing as their being installed. I traced the wiring which appears to be a clean professional install. All connections are good, no exposed wires as their all routed using plastic flexible conduit. Wth?!? Any ideas would be greatly appreciated! Thank you.

TrailViolater is offline   Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off




Download our Mobile App

» Featured Product

All times are GMT -5. The time now is 04:12 PM.


User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2015 DragonByte Technologies Ltd.

Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC