09 wrangler - Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > General Jeep Discussions > General Jeep Discussion

Join Wrangler Forum Today

Thread Tools

Please support our sponsors and let them know you heard about them on WranglerForum.com
Old 01-04-2013, 09:04 AM   #1
Join Date: Aug 2012
Posts: 4
09 wrangler

Hi new to the site and looking for info.

Have an '09 jeep wrangler with v6 gas with 90000 miles, no problems with it till the 02 sensor went out chaged the one the code reader said, check engine lite would not go out. Drove a while and rechecked said another 02 sensor was bad changed it, same thing till all four was replaced. Still no power and missing when first cranked. Took to to jeep dealer and put it on their computer, they said cat convert was bad, they told me it would take four hours to read all the codes at $95.00 a hour.
Changed convert and now have to run it out of od. Has no power when put into od. Untill it warms up about 2000 rpms is all it will rev.

Every thing is stock except the intake filter replaced it with the cold air system.
Any one else ran into this problem.

altonlee is offline   Quote

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Download our Mobile App

» Featured Product

All times are GMT -5. The time now is 10:15 AM.

User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2015 DragonByte Technologies Ltd.

Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC