Forum software upgrade - Jeep Wrangler Forum
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > General Jeep Discussions > General Jeep Discussion

Join Wrangler Forum Today


Reply
 
Thread Tools

Please support our sponsors and let them know you heard about them on WranglerForum.com
Old 11-22-2006, 01:19 AM   #1
Im bringin flexy back!
 
deverhart's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 678
Forum software upgrade

Good evening folks,

We upgraded the forum software last night to the most recent version. Please use this thread to post anything that you find broken or not working properly. I will leave this thread open for a few days to catch any problems before I close it.

Thanks
Don

__________________
"Holy Cow.. You cats are harsh.. They banned our fricken President..!!! LOL" -Tokenh3
deverhart is offline   Quote Quick Reply
Old 11-22-2006, 11:15 AM   #2
Supporting Member

WF Supporting Member
 
daddyjeep's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: Smethport, PA
Posts: 2,432
That is probably why I had to log in again. It seemed a little odd.

__________________
87 YJ, 5.2/46RH/NP231, Custom 4 link/ Radius Arms, Ballistic Nitrogen Shocks, 35" Cooper STT DaddyJeep build Thread:http://www.wranglerforum.com/f8/dadd...ld-122601.html
daddyjeep is offline   Quote Quick Reply
Old 11-22-2006, 11:24 AM   #3
delicate %$^&*@ flower

WF Lifetime Member
 
tiny terror's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: California
Posts: 14,753
I noticed that when I post it doesn't show up until I refresh the page. Not a problem, just thought it was weird.
tiny terror is offline   Quote Quick Reply
Old 11-22-2006, 11:35 AM   #4
Jeeper
 
amerijeep's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: Mississippi.
Posts: 3,951
Quote:
Originally Posted by tiny terror View Post
I noticed that when I post it doesn't show up until I refresh the page. Not a problem, just thought it was weird.
That sounds like a browser setting. Which browser are you using?
__________________
To all who serve, Thank You.
amerijeep is offline   Quote Quick Reply
Old 11-22-2006, 11:37 AM   #5
delicate %$^&*@ flower

WF Lifetime Member
 
tiny terror's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: California
Posts: 14,753
I'm on a Mac so I'm using Safari. Worked fine before, but it's not a big deal just figured I'd toss it out there.
tiny terror is offline   Quote Quick Reply
Old 11-22-2006, 11:40 AM   #6
Jeeper
 
amerijeep's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: Mississippi.
Posts: 3,951
Don't know anything about Mac. Maybe somebody else will have a thought.
__________________
To all who serve, Thank You.
amerijeep is offline   Quote Quick Reply
Old 11-22-2006, 11:59 AM   #7
Jeeper
 
amerijeep's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: Mississippi.
Posts: 3,951
Dang. I have to log in on every visit to the site now.

That bites bigtime!
__________________
To all who serve, Thank You.
amerijeep is offline   Quote Quick Reply
Old 11-22-2006, 12:42 PM   #8
Jeeper
 
Vector6's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Morgantown,WV
Posts: 1,025
Talking

thanks to your software upgrade...

I get 5 more MPG from my hEEp ...



works fine here..
__________________
USN 1985-1993
Vector6 is offline   Quote Quick Reply
Old 11-22-2006, 04:09 PM   #9
Im bringin flexy back!
 
deverhart's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 678
will get the relogging thing fixed by tommorrow evening, have a good idea what that is
__________________
"Holy Cow.. You cats are harsh.. They banned our fricken President..!!! LOL" -Tokenh3
deverhart is offline   Quote Quick Reply
Old 11-22-2006, 06:54 PM   #10
coilovers are damn flexy
 
bluvikng's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Texas
Posts: 3,260
Everything seems to work, as always........no problems here.
bluvikng is offline   Quote Quick Reply
Old 11-22-2006, 09:14 PM   #11
Hacks off Parts while Lit
 
whitebuffalo's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: The Sandhills of South Texas
Posts: 2,290
only prob i had was earlier when i posted quick reply it didnt show up. then when i went advanced and posted it double posted. coulda been my comp, i dunno

__________________
'90 YJ, ford 8.8, SOA, lincoln front, aussie rear, 4.88s, swampers.
whitebuffalo is offline   Quote Quick Reply
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How many forum members does it take to.... Nick Off-Topic 46 03-16-2011 01:47 AM
TFI Upgrade (good write-up) Justin YJ Tech Forum 1 11-19-2007 01:04 PM
Forum upgrade complete deverhart Off-Topic 83 09-05-2007 12:23 AM
Wrangler Forum doesn't like the Firefox browser? Jerry Bransford General Jeep Discussion 9 03-12-2006 06:29 PM



» Featured Product

All times are GMT -5. The time now is 09:37 PM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC