starting issues - Jeep Wrangler Forum
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > General Jeep Discussions > General Jeep Discussion

Join Wrangler Forum Today


Reply
 
Thread Tools

Please support our sponsors and let them know you heard about them on WranglerForum.com
Old 01-29-2013, 09:07 AM   #1
Newb
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 9
starting issues

I have this '95 jeep wrangler. I changed the clutch in it two weeks ago. its a 5 speed manual. Has 4.0 engline straight 6. and When I started it yesterday it back fired through the carbarator. Now it does nothing. When I turn the key over it buzzes and clicks then there is nothing. I changed the coil, distributor and roder and cap. New battery, all new fuses. Seems to be I can not figure out the issue. Any suggestions?

firefighter72cm is offline   Quote
Old 01-30-2013, 08:19 PM   #2
jokerchief462

WF Supporting Member
 
jokerchief462's Avatar
 
Join Date: Apr 2012
Location: North Las Vegas
Posts: 9,851
Are you getting enough fuel??? Seems you have good ignition parts. Then timing how about the sensor on the flywheel has it ever been replaced???
__________________
89 2.5 TBI, 4" RC lift, 1" Booms, SYE, Adams Driveshafts front and rear, Ford 8.8 with 4:88s, BFG 33X12.50X15, and a ton of other stuff.

AF Jeep Club Tail Number 184
jokerchief462 is offline   Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off




Download our Mobile App

» Featured Product

All times are GMT -5. The time now is 01:29 AM.


User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2015 DragonByte Technologies Ltd.

Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC