tpms problem - Jeep Wrangler Forum
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > General Jeep Discussions > General Jeep Discussion

Join Wrangler Forum Today


Reply
 
Thread Tools

Please support our sponsors and let them know you heard about them on WranglerForum.com
Old 03-22-2009, 04:51 AM   #1
Jeeper
 
Join Date: Mar 2009
Location: australia, rockhampton
Posts: 18
tpms problem

i just bought a brand new jeep wrangler 2009 model and had to deflate my tires to get across the sand. i have reinflated my tires and done everything in the handbook and the tpms signal will not go away is there anything i can do or anything that i have missed

toon.inc is offline   Quote Quick Reply
Old 03-22-2009, 08:26 AM   #2
Jeeper

WF Supporting Member
 
N39-W120's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: South Eastern VA
Posts: 2,020
Send a message via AIM to N39-W120 Send a message via Skype™ to N39-W120
Mine I figured to be calibrated to 37psi.... My light was on when I bought it, (serviuce side was closed when papers signed)... I think (could be wrong ) that even the spare has it in it.... light out when brought to 37lbs

__________________
Daily Driver 2010 Ford Fusion
Weekend Toy: 2008 Rubicon...
Expensive Toy: 1983 Cadillac Coupe DeVille

It's not the size of the dog in the fight, but the size of the fight in the dog!
N39-W120 is offline   Quote Quick Reply
Old 03-22-2009, 11:28 AM   #3
Jeeper
 
iamagolfspaz's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Palm Desert
Posts: 1,113
Send a message via Yahoo to iamagolfspaz
Got mine set at 35 psi and no problems.
iamagolfspaz is offline   Quote Quick Reply
Old 03-22-2009, 09:33 PM   #4
Jeeper
 
Join Date: Mar 2009
Location: australia, rockhampton
Posts: 18
yeh i put them up to 38 psi and still nothing i even drove for 20 minutes over 50kms per hour like the manual says to so its got me stumped. and im to far away from my dealership just to stop a beep lol. i live in autralia and was unable to register to this site unless i said i was in america is there any aussies on this site as i am goin to five rocks this weekend for a bash if nyone is up for it
toon.inc is offline   Quote Quick Reply
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
check engine light came on and speedo stopped working @ the same time. eric TJ General Discussion Forum 14 10-14-2013 12:05 PM
05 tj rattle problem fixed. JeepGuyLJ TJ General Discussion Forum 2 05-25-2011 01:00 PM
mystery engine problem fivesevenusg TJ Tech Forum 13 09-22-2009 11:48 PM
different transmission problem greasem0nkey86 YJ Tech Forum 5 03-26-2007 03:31 PM
TJ Error codes khenderson TJ Tech Forum 3 08-19-2005 12:36 AM



» Network Links
»Jeep Parts
» Featured Product

All times are GMT -5. The time now is 11:07 AM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC