Ads below User CP banner a pita! - Jeep Wrangler Forum
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > Community Forums > WF Site Help & Support

Join Wrangler Forum Today


Reply
 
Thread Tools

Please support our sponsors and let them know you heard about them on WranglerForum.com
Old 09-23-2013, 01:07 PM   #1
Jeeper
 
IcarusLSC's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Location: Ontario, Canada
Posts: 745
Ads below User CP banner a pita!

That rectangular ad below the banner that has the buttons for User CP, Gallery, FAQ, etc etc is a pita!

When browsing through the forum, I click a thread or section and it loads but that banner doesn't load for a second or two after, which 'drops' the whole page another inch or so while reading, very annoying!

Also, If I am clicking quickly through threads or sections it will make me miss the links and click on others I don't want to read when it drops, also very annoying!

Can it be made a fixed sized box like many other forums I've seen, so it doesn't matter how long it takes to load, it will be the same size and not cause these annoying issues?

Thanks

__________________
Ϣr
IcarusLSC is offline   Quote
Old 09-23-2013, 05:12 PM   #2
IITYWTMWYBMAB

WF Supporting Member
::WF Administrator::
 
4Jeepn's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: Florence, KY
Posts: 10,531
Images: 5
what platform are you using.. firefox. IE.. chrome etc.. phone pc mac etc..

__________________
79.96.85.00.01.97.00.97.93.97.95.94
CJ.XJ.CJ. TJ. TJ.ZJ. TJ.TJ. ZJ.ZJ.YJ. XJ
4Jeepn is offline   Quote
Old 09-23-2013, 05:15 PM   #3
Jeeper
 
IcarusLSC's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Location: Ontario, Canada
Posts: 745
Oh yah, sorry!
Pc, Win 7 64bit, IE 9

It does it on my phone too, android 4.1, default browser, not the app...
__________________
Ϣr
IcarusLSC is offline   Quote
Old 09-23-2013, 06:04 PM   #4
IITYWTMWYBMAB

WF Supporting Member
::WF Administrator::
 
4Jeepn's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: Florence, KY
Posts: 10,531
Images: 5
will let the tech know.. thought we had it solved.. guess not..
__________________
79.96.85.00.01.97.00.97.93.97.95.94
CJ.XJ.CJ. TJ. TJ.ZJ. TJ.TJ. ZJ.ZJ.YJ. XJ
4Jeepn is offline   Quote
Old 09-24-2013, 09:11 AM   #5
Administrator

WF Supporting Member
::WF Administrator::
 
Join Date: Apr 2008
Location: Toronto, Canada
Posts: 842
Images: 1
Send a message via MSN to HelenaAG
Quote:
Originally Posted by IcarusLSC View Post
That rectangular ad below the banner that has the buttons for User CP, Gallery, FAQ, etc etc is a pita!

When browsing through the forum, I click a thread or section and it loads but that banner doesn't load for a second or two after, which 'drops' the whole page another inch or so while reading, very annoying!

Also, If I am clicking quickly through threads or sections it will make me miss the links and click on others I don't want to read when it drops, also very annoying!

Can it be made a fixed sized box like many other forums I've seen, so it doesn't matter how long it takes to load, it will be the same size and not cause these annoying issues?

Thanks
Hi, thank you for the report. We are looking into this issue again and will let you know to confirm on your end.

Regards,
CG - Community Support
HelenaAG is offline   Quote
Old 09-24-2013, 11:34 AM   #6
Jeeper
 
IcarusLSC's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Location: Ontario, Canada
Posts: 745
Thanks for checking into it
__________________
Ϣr
IcarusLSC is offline   Quote
Old 09-29-2013, 09:30 PM   #7
Jeeper
 
IcarusLSC's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Location: Ontario, Canada
Posts: 745
It's very annoying. I've seen lots of sites with static sized boxes for the ads up top, dunno why its not like that here?
__________________
Ϣr
IcarusLSC is offline   Quote
Old 10-06-2013, 12:45 AM   #8
Jeeper
 
IcarusLSC's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Location: Ontario, Canada
Posts: 745
Still nothing eh?
__________________
Ϣr
IcarusLSC is offline   Quote
Old 10-07-2013, 02:16 PM   #9
Administrator

WF Supporting Member
::WF Administrator::
 
Join Date: Apr 2008
Location: Toronto, Canada
Posts: 842
Images: 1
Send a message via MSN to HelenaAG
Hi IcarusLSC, sorry for the delay as we are still trying to figure out for you as we can't replicate the issue from when it was fixed before. Is anyone else experiencing this issue?

Please let me know.

CG - Community Support
HelenaAG is offline   Quote
Old 10-09-2013, 01:12 PM   #10
Jeeper
 
beufort67's Avatar
 
Join Date: Sep 2013
Location: Lexington, SC
Posts: 321
I was told by schnutzy to post here...I am assuming this is the thread he was speaking of since this is exactly what I am experiencing...its exactly as the original poster describes, you load a page and start scrolling or go to click on a link, bam! the page moves (most of the time right to an ad for me :| ) it is pretty frustrating. I am on a pc running win 7 with google chrome as the browser.

thanks

beufort67 is offline   Quote
Old 10-09-2013, 06:26 PM   #11
Jeeper
 
IcarusLSC's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Location: Ontario, Canada
Posts: 745
Seems to be fixed today on both pc and phone Thank you!
Is yours fine now too beufort67?
__________________
Ϣr
IcarusLSC is offline   Quote
Old 10-09-2013, 06:33 PM   #12
Jeeper
 
beufort67's Avatar
 
Join Date: Sep 2013
Location: Lexington, SC
Posts: 321
Quote:
Originally Posted by IcarusLSC View Post
Seems to be fixed today on both pc and phone Thank you! Is yours fine now too beufort67?
As of my post at 2:12 it wasn't....I'm on the app now and it's always been fine I think.
beufort67 is offline   Quote
Old 10-09-2013, 06:39 PM   #13
Jeeper
 
IcarusLSC's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Location: Ontario, Canada
Posts: 745
Let us know when you get on your pc
__________________
Ϣr
IcarusLSC is offline   Quote
Old 10-10-2013, 11:26 AM   #14
Jeeper
 
beufort67's Avatar
 
Join Date: Sep 2013
Location: Lexington, SC
Posts: 321
IT'S FIXED!!!! PRAISE JESUS!!!
beufort67 is offline   Quote
Old 10-10-2013, 12:55 PM   #15
Administrator

WF Supporting Member
::WF Administrator::
 
Join Date: Apr 2008
Location: Toronto, Canada
Posts: 842
Images: 1
Send a message via MSN to HelenaAG
Thanks for confirming guys.

Cheers,
CG

HelenaAG is offline   Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off




Download our Mobile App

» Featured Product

All times are GMT -5. The time now is 07:43 PM.



Jeep, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC