Connection error when looking at pictures - Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > Community Forums > WF Site Help & Support

Join Wrangler Forum Today



Reply
 
Thread Tools

Please support our sponsors and let them know you heard about them on WranglerForum.com
Old 02-09-2013, 05:46 PM   #1
Jeeper
 
Thruxo's Avatar
 
Join Date: May 2012
Location: Austin
Posts: 48
Connection error when looking at pictures

Why do I get connection errors when clicking on some pics that people post ? It only happens on some. I can see the pic thumbnail, I click to enlarge it then just get all black with connection error. Happens on my iPad and iPhone. Like I said though most work! Which is why I don't understand. I don't see any difference on how the pics that don't work differ from the ones that do work.

Anyone else have this?
Thruxo is offline   Quote
Old 06-19-2013, 06:49 PM   #2
Jeeper
 
WVU Mountainman's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 979
Happens to me too
WVU Mountainman is offline   Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off




Download our Mobile App

» Featured Product

All times are GMT -5. The time now is 09:10 PM.


User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2016 DragonByte Technologies Ltd.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2016 DragonByte Technologies Ltd.

Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC