Intermittent back button issues - Jeep Wrangler Forum
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > Community Forums > WF Site Help & Support

Join Wrangler Forum Today


Reply
 
Thread Tools

Please support our sponsors and let them know you heard about them on WranglerForum.com
Old 08-19-2013, 07:56 PM   #1
Supporting Member

WF Supporting Member
 
Water Dog's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Location: Roseville, CA
Posts: 6,129
Images: 11
Intermittent back button issues

Anyone else finding that the back button only works part time on this forum? Sometimes no problem, sometimes it works on some posts and not others, and sometimes (like today) it isn't working at all. It still works on other forums and everywhere else on the net.

__________________
Dennis
Water Dog is online now   Quote Quick Reply
Old 08-20-2013, 10:39 AM   #2
Administrator

WF Supporting Member
::WF Administrator::
 
Join Date: Apr 2008
Location: Toronto, Canada
Posts: 743
Images: 1
Send a message via MSN to HelenaAG
hey Water,

What browser are you using to access the forum? Have you tried using another browser to view the forum? I am using FF v 23 and I'm not having an issue at all.

HelenaAG is offline   Quote Quick Reply
Old 08-20-2013, 11:06 AM   #3
Supporting Member

WF Supporting Member
 
Water Dog's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Location: Roseville, CA
Posts: 6,129
Images: 11
Quote:
Originally Posted by HelenaAG View Post
hey Water,

What browser are you using to access the forum? Have you tried using another browser to view the forum? I am using FF v 23 and I'm not having an issue at all.
That's probably what it is. I use IE (probably from the 80's...just kidding). Don't even know what version off the top of my head. I'm not very good at keeping up with the latest and greatest when it comes to computers. It's really not a big deal, just thought I would ask.
__________________
Dennis
Water Dog is online now   Quote Quick Reply
Old 08-20-2013, 11:29 AM   #4
Jeeper
 
Join Date: Apr 2013
Location: Jax, Florida
Posts: 33
Yes. Intermittent back button navigation snafu here as well. Signed in or browsing as a guest does not make a difference either. Very frustrating to say the least.

IE 9.0.15
Aloysius is offline   Quote Quick Reply
Old 09-09-2013, 02:41 PM   #5
Jeeper
 
mello03's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Location: NC
Posts: 270
I'm having issues as well. Using Safari on iPad. This has been happening the last few weeks.
__________________
2013 Billet JK Rubicon-2.5 Nth Springs/Metalcloak Arms/ARB OBA/LoD Bumpers/Spod....
mello03 is offline   Quote Quick Reply
Old 09-09-2013, 08:03 PM   #6
Jeeper
 
scapegoat32's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 92
me too
__________________
Rough country 2.5 spring and shock lift
teraflex 1 inch spacers
17x9 xd addicts
305/70-17 maxxis bighorns
rugged ridge xhd front bumper
Warn m8000 winch/ synthetic line
scapegoat32 is offline   Quote Quick Reply
Old 09-10-2013, 12:25 PM   #7
Jeeper
 
mello03's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Location: NC
Posts: 270
Glad it's not only me. Happened today on my iMac as well. I have to hit the back button several times and sometimes it doesn't even go back.
__________________
2013 Billet JK Rubicon-2.5 Nth Springs/Metalcloak Arms/ARB OBA/LoD Bumpers/Spod....
mello03 is offline   Quote Quick Reply
Old 09-12-2013, 04:06 PM   #8
Administrator

WF Supporting Member
::WF Administrator::
 
Join Date: Apr 2008
Location: Toronto, Canada
Posts: 743
Images: 1
Send a message via MSN to HelenaAG
Quote:
Originally Posted by mello03 View Post
Glad it's not only me. Happened today on my iMac as well. I have to hit the back button several times and sometimes it doesn't even go back.
Are you using Safari on your IMac? So far I have noticed this issue presents itself on IE. I have reported to issue to our tech team to look into. It could be a script on the forum causing the issue.

For IE user I have found this page from the Microsoft Website. it could help you out in the meantime while we figure out the root of the issue.

Microsoft Help

Thanks
- dm, community support
HelenaAG is offline   Quote Quick Reply
Old 09-17-2013, 01:55 PM   #9
Administrator

WF Supporting Member
::WF Administrator::
 
Join Date: Apr 2008
Location: Toronto, Canada
Posts: 743
Images: 1
Send a message via MSN to HelenaAG
Is this issue still happening.
HelenaAG is offline   Quote Quick Reply
Old 09-18-2013, 08:21 PM   #10
Jeeper
 
Maladaptive's Avatar
 
Join Date: Feb 2012
Location: Winnemucca, NV
Posts: 107
Me too! Probably 9 out of 10 times today. Browser type doesn't seem to make a difference. I've used I.E., Chrome, and Firefox today. Seems like the problem is on the forum side.

__________________
Today, we need a nation of Minutemen, citizens who are not only prepared to take arms, but citizens who regard the preservation of freedom as the basic purpose of their daily life and who are willing to consciously work and sacrifice for that freedom. — John F. Kennedy
Maladaptive is offline   Quote Quick Reply
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off




Download our Mobile App

» Network Links
»Jeep Parts
» Featured Product

All times are GMT -5. The time now is 03:42 PM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC