Jeep Profile - Possible Bug Report - Jeep Wrangler Forum
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > Community Forums > WF Site Help & Support

Join Wrangler Forum Today


Reply
 
Thread Tools

Please support our sponsors and let them know you heard about them on WranglerForum.com
Old 02-28-2010, 10:12 PM   #1
Show Me Your 8008135!

WF Supporting Member
 
s3nt3nc3d's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Piqua, OH
Posts: 3,641
Send a message via AIM to s3nt3nc3d
Jeep Profile - Possible Bug Report

Went to upload a new photo to the exterior portion of my Jeep Profile...I had one photo already uploaded with the options to add 2 more photos.

Clicked to add a new photo...upload box came up, selected the photo, submitted. Page refreshed. New photo was not added, current photo was still there, and I no longer had the option to upload any additional photos.

I clicked to remove the current photo and see if it would reset everything. Saved changes and reloaded the page. Every area allows the option to upload 3 photos, except for the exterior section now.

I said screw it and went ahead and uploaded the new, recent photo...and now, I have no photos showing up and no options to add photos (nor any option to delete photos from that section).

Just something you guys might want to look into

Screenshot:


__________________
"We don't build great brakes because we think you don't know how to drive, we build them for the guy on the road in front of you that doesn't." - Black Magic Brakes
s3nt3nc3d is offline   Quote Quick Reply
Old 02-28-2010, 10:21 PM   #2
Jeeper
 
baja's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: northwest iowa
Posts: 2,661
Maybe I'm having the same problem with my vids?

baja is offline   Quote Quick Reply
Old 02-28-2010, 11:41 PM   #3
Administrator

::WF Administrator::
 
Andy R's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 152
s3nt3nc3d, can you close your browser, reopen, go to the page with the upload, press F5 (force refresh/not pulled from local cache) and see if it still happens?

baja, the system does not accept videos.
Andy R is offline   Quote Quick Reply
Old 02-28-2010, 11:49 PM   #4
Jeeper
 
baja's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: northwest iowa
Posts: 2,661
Ok.How does everyone else get them posted?Not the ones from youtuba,like personal trail vids?
baja is offline   Quote Quick Reply
Old 02-28-2010, 11:51 PM   #5
Administrator

::WF Administrator::
 
Janet H's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: Pacific NW
Posts: 639
Images: 3
Post it at youtube then add a link here in your post. It will be converted to play here. We're just not set up here to handle lots of video and youtube does it really well so instead we have a little player that displays that content here.
__________________
It's "Ma'am", thank you.
Janet H is offline   Quote Quick Reply
Old 02-28-2010, 11:55 PM   #6
Jeeper
 
baja's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: northwest iowa
Posts: 2,661
I was wondering,been having troubles trying to send it thru e-mail to a buddy also,but thought it was a spam blocker deal.Thanks Baja.
baja is offline   Quote Quick Reply
Old 02-28-2010, 11:58 PM   #7
Show Me Your 8008135!

WF Supporting Member
 
s3nt3nc3d's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Piqua, OH
Posts: 3,641
Send a message via AIM to s3nt3nc3d
Quote:
Originally Posted by Andy R View Post
s3nt3nc3d, can you close your browser, reopen, go to the page with the upload, press F5 (force refresh/not pulled from local cache) and see if it still happens?

baja, the system does not accept videos.
Okay, part of the issue is due to FireFox... I DO still have 3 images. The problem was, I had tried to upload images 3 times and they're broken links (on your guys' end). Since FireFox doesn't display broken images by default, I was seeing the blank space in the screenshot above.

When I opened it in IE, it showed that I had 3 photos uploaded...all red X's.

I deleted all 3 and tried to re-upload in case something just went screwy... when I re-uploaded, I got a red X again. So it appears that it's not finding the photo where it thinks it was uploaded.

This is the path where it's trying to find the thumbnail of the image I tried to upload (I still have it on there even though it's showing as a red X):
http://www.wranglerforum.com/images/...6226/3116t.jpg

and just for reference, this is the thumbnail path to one of my working photos:
http://www.wranglerforum.com/images/...6226/2948t.jpg

This is the photo I tried to upload - 480x640 (86.5 kb):

__________________
"We don't build great brakes because we think you don't know how to drive, we build them for the guy on the road in front of you that doesn't." - Black Magic Brakes
s3nt3nc3d is offline   Quote Quick Reply
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Help, my Jeep keeps cutting out and stalling on heavy washboard roads… Proud American TJ General Discussion Forum 7 05-21-2011 10:46 PM
Biggest Jeep Freek Contest!!!! txoutdoorx4 Classifieds Archive 6 02-21-2011 11:48 AM
History of the Jeep. George T. General Jeep Discussion 8 02-04-2009 02:03 AM
Had the best ride in my Jeep so far.... hedonist Off-Topic 8 01-08-2008 11:06 AM
2007 Hot Springs Jeep Jamboree USA review jeeptales On The Trail 0 11-16-2007 11:15 AM



Download our Mobile App

» Network Links
»Jeep Parts
» Featured Product

All times are GMT -5. The time now is 08:47 AM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC