Login does not work with new comp???? - Jeep Wrangler Forum
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > Community Forums > WF Site Help & Support

Join Wrangler Forum Today


Reply
 
Thread Tools

Please support our sponsors and let them know you heard about them on WranglerForum.com
Old 04-25-2009, 10:05 PM   #1
Jeeper
 
KBR97's Avatar
 
Join Date: May 2008
Posts: 5,063
Angry Login does not work with new comp????

this is starting to really become more than its worth... trying to login to this website. I went through this trouble a few times back and was instructed that cookies and cache and temp file and all that stuff need to be cleared up. Ok great works good, and have been logging in fine lately.

Now I go out and buy myself a brand new laptop. I've been sitting here trying to login with my new computer for almost 5 days now, with not ONE succesful login. (im currently on the old PC)

Can anyone give me a solution or maybe some insight on what may fix this. This problem is starting to make me venture to other sites for the simple fact that i cant get logged in. I really like WF and dont wanna have to replace it with a different site that i wont be satisfied with.

KBR97 is offline   Quote Quick Reply
Old 04-25-2009, 10:14 PM   #2
delicate %$^&*@ flower

WF Lifetime Member
 
tiny terror's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: California
Posts: 14,753
Ok, what program are you using to surf the web and what kind of new computer. I have no idea what info the tech guy will need, so post up everything you think might be pertinent and we'll get this sorted out.

tiny terror is offline   Quote Quick Reply
Old 04-25-2009, 10:26 PM   #3
Jeeper
 
KBR97's Avatar
 
Join Date: May 2008
Posts: 5,063
im using Internet Explorer, same program i always use on the other pc's,
and its a new toshiba laptop...(satellite m305-s4910)
idk if this will help but i saw it on the box....802.11a/g/n wireless.
KBR97 is offline   Quote Quick Reply
Old 04-25-2009, 10:43 PM   #4
Really?

WF Lifetime Member
 
ccain's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: SoCal
Posts: 6,453
Images: 9
I would check your wireless networks internet settings. It could be that the security is set wonky and is restricting the site.
ccain is offline   Quote Quick Reply
Old 04-26-2009, 12:01 AM   #5
Jeeper
 
blackegg's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: Western Colorado
Posts: 212
Are you using a wireless access point or are you plugged into a RJ-45 (Data wall jack or router) Who is your Internet Service Provider? Have you tried using Firefox?
Keep posting....we'll get it working!
__________________
************
2000 Sahara,33x12.50/15 Bigfoot XT's,Front & Rear Limited Slip Diff's, 9500lb Warn Xi Winch, Air-raid CAI, 4" Susp. Lift, sway bar suspension disconnects, Pro-Comp ES9000 shocks all around, Full roll cage, M.O.R.E. off-road steering box brace, Rear "wilderness" brand rack with tire, fuel cans and jack carrier with bumper, Warn front Bumper/Fender flairs, , Pro-Comp windshield lights, Hard/Soft tops, Smittybilt "C.R.E.S." cargo restraint system, CB, ...blah, blah, blah...
blackegg is offline   Quote Quick Reply
Old 04-26-2009, 09:39 AM   #6
Wrecktrician
 
4point's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Central Sierra
Posts: 7,351
I know this is kind basic, but my Toshiba has a switch on the front left edge of the computer to turn the wireless on/off. Its just to the left of the memory card dock. Is it on?
__________________
Just getting to work is an adventure.
4point is offline   Quote Quick Reply
Old 04-26-2009, 10:16 AM   #7
Jeeper
 
KBR97's Avatar
 
Join Date: May 2008
Posts: 5,063
Both my computers...the old one and new laptop are running wireless. The old one works everytime. Internet provider is Optimum Online, And I have not tried firefox.
The thing that confuses me is that the settings, and provider and wireless, and internet program is all the same as the old computer, and one works and one doesnt....weird.

4point I know the switch your saying...its on.
KBR97 is offline   Quote Quick Reply
Old 04-26-2009, 11:22 AM   #8
Jeeper
 
skeeter's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Spokane, Wa.
Posts: 3,869
Send a message via Yahoo to skeeter
Can you get to the site?
Assuming yes, can you enter info in the login fields?
Assuming yes, what exactly happens after you submit your login?
__________________
"But it does me no injury for my neighbour to say there are twenty gods, or no god. It neither picks my pocket nor breaks my leg." - Thomas Jefferson, Notes on the State of Virginia, 1782

Arguing with a truck driver is like wrestling with a pig in mud, eventually you realize the pig enjoys it.
skeeter is offline   Quote Quick Reply
Old 04-26-2009, 12:05 PM   #9
Jeeper
 
KBR97's Avatar
 
Join Date: May 2008
Posts: 5,063
I get on the site...i enter login info..it says thank you for logging in...and then when the page refreshes, Im not logged in...even thought the list of members may say i am logged in. The username and password fields are blank. And also still shows the wlecome message that says if this is your first visit, blah blah...

I had this problem for a short while with the old computer but was instructed that the cookies and temp files and all that need to be cleared up, so I do that regulary now and havent had a problem with the old comp.
Now its just the new one. Hasnt logged in succesfully yet.
KBR97 is offline   Quote Quick Reply
Old 04-26-2009, 12:18 PM   #10
Jeeper
 
skeeter's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Spokane, Wa.
Posts: 3,869
Send a message via Yahoo to skeeter
Are you checking the little check box that says "remember me" or "always log me in" or somesuch?

What's your privacy set at? tools>internet options>privacy
__________________
"But it does me no injury for my neighbour to say there are twenty gods, or no god. It neither picks my pocket nor breaks my leg." - Thomas Jefferson, Notes on the State of Virginia, 1782

Arguing with a truck driver is like wrestling with a pig in mud, eventually you realize the pig enjoys it.
skeeter is offline   Quote Quick Reply
Old 04-26-2009, 12:38 PM   #11
Jeeper
 
blackegg's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: Western Colorado
Posts: 212
You should go into the internet explorer-tools-internet options-security. There you will find the setting to allow certain sites and save cookies and "third party cookies.
Please give me a call if needed: 970-319-3307
__________________
************
2000 Sahara,33x12.50/15 Bigfoot XT's,Front & Rear Limited Slip Diff's, 9500lb Warn Xi Winch, Air-raid CAI, 4" Susp. Lift, sway bar suspension disconnects, Pro-Comp ES9000 shocks all around, Full roll cage, M.O.R.E. off-road steering box brace, Rear "wilderness" brand rack with tire, fuel cans and jack carrier with bumper, Warn front Bumper/Fender flairs, , Pro-Comp windshield lights, Hard/Soft tops, Smittybilt "C.R.E.S." cargo restraint system, CB, ...blah, blah, blah...
blackegg is offline   Quote Quick Reply
Old 04-26-2009, 07:57 PM   #12
Jeeper
 
KBR97's Avatar
 
Join Date: May 2008
Posts: 5,063
Quote:
Originally Posted by blackegg View Post
You should go into the internet explorer-tools-internet options-security. There you will find the setting to allow certain sites and save cookies and "third party cookies.
Please give me a call if needed: 970-319-3307
i tried that ...i allowed this specific site to enable cookies and still no luck.

Also another thing. This new laptop's internet connection is running extremely slow 90% of the time. And its not this specific computer, I know because I returned another laptop for this one that had the same problems the other day, thinking it had a hardware malfunction. The computer works great, internet...SUX! A few different people in the store told me that the computers being sold today are kind of bare bones as far as software. Not like they used to be loaded with different things. I even had to make my own Recovery discs, according to them no computers come with them anymore. Thats why at places like best buy you have the option to pay geek squad $150 to "optimize " your PC for you.

There are 2 or 3 computers upstairs, and another desktop in my apartment. All of them work great, all on the same network. No interuptions, and full strength connections. As for this new laptop...it has full connection but constantly drops it...then tries to identify the connection. And then I noticed if it drops the connection..I have to physically go and request it to connect.

Last time I bought a laptop I turned it on, it connected itself, and was lightning fast from day 1...no issues.
KBR97 is offline   Quote Quick Reply
Old 04-28-2009, 05:52 PM   #13
Administrator

::WF Administrator::
 
Janet H's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: Pacific NW
Posts: 639
Images: 3
Hmm..Have you gotten this resolved?
As suggested earlier, this sounds like a cookie handling issue.

What virus protection are you running?
What Operating system? IE, Vista, etc?

If you are having trouble logging in and need more tech support, click the contact us link at the bottom of the page - this allows you to bypass login and e-mail the help desk directly.

In the meantime, I strongly recommend you download Firefox - it's free and a great browser - you will never go back to IE.
__________________
It's "Ma'am", thank you.
Janet H is offline   Quote Quick Reply
Old 04-28-2009, 07:00 PM   #14
Jeeper

WF Supporting Member
 
Jp90Talon's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: CT
Posts: 3,137
I havent read through all the responses but had an issue of may own logging onto this forum from my new computer. After typing out my username and password and submitting it says thank you for loging in and is "redirecting" but brings me back to the home page with the login on the side. After repeating the process a few times with the same result I clicked the Wrangler Forum banner at the top left of the page and it finally brought me to the forum page and I was logged in.

Not sure if that is the issue you are having but hope it helps. Just try logging in then clicking the banner and see if it brings you to the forum page.
Jp90Talon is offline   Quote Quick Reply
Old 04-28-2009, 07:37 PM   #15
Jeeper
 
KBR97's Avatar
 
Join Date: May 2008
Posts: 5,063
I havent resolved it yet... but i will try more when I get the router issue solved. According to geek sqaud thats what is causing my slow internet connection on the laptop. After I get that solved Ill be using the new laptop. For now I have to stick with the desktop.

BTW Im running Vista, with a virus program called spysweeper, by webroot.
KBR97 is offline   Quote Quick Reply
Old 04-28-2009, 07:40 PM   #16
Jeeper

WF Supporting Member
 
Jp90Talon's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: CT
Posts: 3,137
Quote:
Originally Posted by KBR97 View Post
I havent resolved it yet... but i will try more when I get the router issue solved. According to geek sqaud thats what is causing my slow internet connection on the laptop. After I get that solved Ill be using the new laptop. For now I have to stick with the desktop.

BTW Im running Vista, with a virus program called spysweeper, by webroot.
After logging in try clicking the Wrangler Forum banner on the top left of the screen. I have to do it everytime I visit the site now even though I am already logged in to get to the actual forum.
Jp90Talon is offline   Quote Quick Reply
Old 04-28-2009, 11:06 PM   #17
Administrator

::WF Administrator::
 
Janet H's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: Pacific NW
Posts: 639
Images: 3
Quote:
Originally Posted by KBR97 View Post
I havent resolved it yet... but i will try more when I get the router issue solved. According to geek sqaud thats what is causing my slow internet connection on the laptop. After I get that solved Ill be using the new laptop. For now I have to stick with the desktop.

BTW Im running Vista, with a virus program called spysweeper, by webroot.

Both vista and your virus protection have schemes to delete cookies. You may want to specifically enable cookie exchange with WF in both your virus program and vista's security settings. If either of these is deleting cookies, too often, that would explain why you are getting logged out at page changes. We use a cookie to keep you logged in at page changes - when it's deleted you are logged out at the next page.

I can't help you with the slow downs - but vista is a resource hog and you may want to look into how much memory you need Alternatively it's possible that you virus protection is causing slow downs.
__________________
It's "Ma'am", thank you.
Janet H is offline   Quote Quick Reply
Old 04-28-2009, 11:33 PM   #18
yes, I want some cheezy poofs
 
JeepersdoitDeeper's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: United States of Texas
Posts: 773
Send a message via Yahoo to JeepersdoitDeeper
I have been having the same problem for quite some time. On both my laptop, and my home computer. Nothing changed about my systems when the issues started. I have been through the whole cookie thing. I log in, click remember me, and after it thanks me for logging in, it says I'm not logged in. Each time I come to WF, I have to hit the TODAYS POSTS link. Hitting that link loggs me in and keeps me that way until I leave the sight, in which I'm immediately logged out and have to repeat the entire process.

I'm fine with IE. I don't see the issue everyone has, and don't have the desire to toggle back n forth to FF just to visit one site.
JeepersdoitDeeper is offline   Quote Quick Reply
Old 04-29-2009, 05:17 AM   #19
Jeeper
 
KBR97's Avatar
 
Join Date: May 2008
Posts: 5,063
I brought the laptop to 2 different locations. My fathers house and best buy. Internet worked lightning fast. No interuptions at all. So Im pretty sure the slowdown problem has to do with the network here.
But as for the cookies, I'll have to go in and mess with the settings when I get some free time. See what its all about.
KBR97 is offline   Quote Quick Reply
Old 04-30-2009, 12:52 AM   #20
Jeeper
 
blackegg's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: Western Colorado
Posts: 212
Quote:
Originally Posted by KBR97 View Post
I havent resolved it yet... but i will try more when I get the router issue solved. According to geek sqaud thats what is causing my slow internet connection on the laptop. After I get that solved Ill be using the new laptop. For now I have to stick with the desktop.

BTW Im running Vista, with a virus program called spysweeper, by webroot.
Spysweeper isn't a virus scaner. It scans for malware and adware/adbots, it will not pick up worms, trojans or the like. If you want a good free actual virus scaner you can go with AVG free edition. It's not bad for free! Download at Majorgeeks.com. Spywareblaster is not a full virus scanner. We just stopped using it at our office.
Do try a download of Firefox...They're right, you wont want to go back to M$ IE! Fifefox is all I use, for that matter you could go Linux all the way, but that's a whole new ball of wax! The offer still stands if you need assistance. I do this stuff all day long. Try Firefox...god luck KB man
__________________
************
2000 Sahara,33x12.50/15 Bigfoot XT's,Front & Rear Limited Slip Diff's, 9500lb Warn Xi Winch, Air-raid CAI, 4" Susp. Lift, sway bar suspension disconnects, Pro-Comp ES9000 shocks all around, Full roll cage, M.O.R.E. off-road steering box brace, Rear "wilderness" brand rack with tire, fuel cans and jack carrier with bumper, Warn front Bumper/Fender flairs, , Pro-Comp windshield lights, Hard/Soft tops, Smittybilt "C.R.E.S." cargo restraint system, CB, ...blah, blah, blah...
blackegg is offline   Quote Quick Reply
Old 04-30-2009, 05:19 AM   #21
Jeeper
 
KBR97's Avatar
 
Join Date: May 2008
Posts: 5,063
Quote:
Originally Posted by blackegg View Post
Spysweeper isn't a virus scaner. It scans for malware and adware/adbots, it will not pick up worms, trojans or the like. If you want a good free actual virus scaner you can go with AVG free edition. It's not bad for free! Download at Majorgeeks.com. Spywareblaster is not a full virus scanner. We just stopped using it at our office.
Do try a download of Firefox...They're right, you wont want to go back to M$ IE! Fifefox is all I use, for that matter you could go Linux all the way, but that's a whole new ball of wax! The offer still stands if you need assistance. I do this stuff all day long. Try Firefox...god luck KB man
its webroot spysweeper w/antivirus. It was reccomended by the geeksquad guy as a good user friendly program.
KBR97 is offline   Quote Quick Reply
Old 04-30-2009, 06:52 PM   #22
Jeeper
 
KBR97's Avatar
 
Join Date: May 2008
Posts: 5,063
first time successfully logging in. I installed firefox. Then I logged in, it didn't work, so I clicked on the wrangler forum logo at top of page and there it was...I was logged in.
KBR97 is offline   Quote Quick Reply
Old 04-30-2009, 08:13 PM   #23
Jeeper

WF Supporting Member
 
Jp90Talon's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: CT
Posts: 3,137
Quote:
Originally Posted by KBR97 View Post
first time successfully logging in. I installed firefox. Then I logged in, it didn't work, so I clicked on the wrangler forum logo at top of page and there it was...I was logged in.


Who gave you that idea


JK....good to hear it worked!
Jp90Talon is offline   Quote Quick Reply
Old 04-30-2009, 08:14 PM   #24
Jeeper
 
KBR97's Avatar
 
Join Date: May 2008
Posts: 5,063
me so happy!!!
KBR97 is offline   Quote Quick Reply
Old 04-30-2009, 08:26 PM   #25
Jeeper

WF Supporting Member
 
Jp90Talon's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: CT
Posts: 3,137
Aww... someone got a happy ending!

Jp90Talon is offline   Quote Quick Reply
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pro Comp 2" BB G-Pur TJ General Discussion Forum 9 02-09-2009 08:40 PM
4x4 dosen't work HELP elhuberto YJ Tech Forum 4 01-30-2008 06:59 PM
Estimate on mechanical work diab-o TJ General Discussion Forum 2 10-30-2007 09:40 PM
The work truck 4point Off-Topic 15 07-15-2007 09:46 PM
my weekend work on the jeep (rambling) whitebuffalo General Jeep Discussion 6 07-18-2005 11:05 AM



» Featured Product

All times are GMT -5. The time now is 03:52 PM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC