Mobile app... - Jeep Wrangler Forum
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > Community Forums > WF Site Help & Support

Join Wrangler Forum Today


Reply
 
Thread Tools

Please support our sponsors and let them know you heard about them on WranglerForum.com
Old 09-27-2012, 04:41 AM   #1
Jeeper
 
PhotoWrangler's Avatar
 
Join Date: Sep 2012
Location: Houston MetroMess
Posts: 2,448
Mobile app...

Do y'all see that little red bubble? That little red bubble is going to be the death of my phone. I can get rid of the little red bubble by reading all the threads, but if I open the app ten minutes later... The little red bubble is back.

Anyone know how to keep the mobile app from doing that? And if not, would you install the Tapatalk plug in so we can use that app?

__________________
K9CCH
2014 | wrangler sport jk
"Opinions are low cost commodities, and everyone is equipped with one..."
PhotoWrangler is offline   Quote Quick Reply
Old 09-27-2012, 03:31 PM   #2
Jeeper
 
Join Date: Apr 2012
Location: Salt Lake City area
Posts: 28
Go to Settings>Notification Center. Find the WF Access app in there and turn off the setting for Badge App Icon....that should make the red bubble go

I've completely turned off the switch for Notification Center in that app. But the above method will get rid of the bubble.

mjolly is offline   Quote Quick Reply
Old 09-27-2012, 09:30 PM   #3
Jeeper
 
PhotoWrangler's Avatar
 
Join Date: Sep 2012
Location: Houston MetroMess
Posts: 2,448
Thank you!!!!
__________________
K9CCH
2014 | wrangler sport jk
"Opinions are low cost commodities, and everyone is equipped with one..."
PhotoWrangler is offline   Quote Quick Reply
Old 10-06-2012, 07:49 AM   #4
wat3rdog elsewhere too

WF Supporting Member
 
wat3rdog's Avatar
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 4,752
Images: 11
Help I have a sprint HTC EVO 4G Android and my wrangler forum app seems to be broken. I can view a list of threads but I get a communication err message from host site when I try to view a thread page. This has been the case for a few days now.
Is it maybe an issue on my end? Anything that I can fix?
Thanks.
__________________
wat3rdog is offline   Quote Quick Reply
Old 10-06-2012, 11:21 AM   #5
Jeeper
 
PhotoWrangler's Avatar
 
Join Date: Sep 2012
Location: Houston MetroMess
Posts: 2,448
No. It's a forum issue that they are working on.
__________________
K9CCH
2014 | wrangler sport jk
"Opinions are low cost commodities, and everyone is equipped with one..."
PhotoWrangler is offline   Quote Quick Reply
Old 10-07-2012, 11:16 AM   #6
wat3rdog elsewhere too

WF Supporting Member
 
wat3rdog's Avatar
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 4,752
Images: 11
Thanks for the info. It's up and running perfect.

__________________
wat3rdog is offline   Quote Quick Reply
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off




» Network Links
»Jeep Parts
» Featured Product

All times are GMT -5. The time now is 04:21 PM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC