Quick Links "Mark Forums Read" doesn't have the correct URL - Jeep Wrangler Forum
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > Community Forums > WF Site Help & Support

Join Wrangler Forum Today


Reply
 
Thread Tools

Please support our sponsors and let them know you heard about them on WranglerForum.com
Old 04-21-2014, 04:29 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 830
Quick Links "Mark Forums Read" doesn't have the correct URL

Links to: http://www.wranglerforum.com/forumdisplay.php

Which just results in an 'Invalid forum specified' error. Just thought I'd mention it.

mhicanders is offline   Quote Quick Reply
Old 04-21-2014, 04:52 PM   #2
Jeeper
 
IcarusLSC's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Location: Ontario, Canada
Posts: 643
Does the same here:

Quote:
Message
Invalid Forum specified. If you followed a valid link, please notify the administrator

Seems random when it does it. Some days it will others it won't.

__________________
Ϣr
IcarusLSC is offline   Quote Quick Reply
Old 04-22-2014, 07:36 AM   #3
Junior Member
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 830
Weird bug, maybe related to url rewrite as it's just dropping all params off the url and rewrite rules can be very touchy. Perhaps host is load balancing on a cluster and there's a server misconfigured, that'd explain it working sometimes and not working other times.

Oh well, no biggy.
mhicanders is offline   Quote Quick Reply
Old 04-23-2014, 09:59 AM   #4
Administrator

WF Supporting Member
::WF Administrator::
 
Join Date: Apr 2008
Location: Toronto, Canada
Posts: 615
Images: 1
Send a message via MSN to HelenaAG
Hey there,

Does it actually marks all forums read when the invalid forum specified notice pops up?

~ GP community support
HelenaAG is offline   Quote Quick Reply
Old 04-23-2014, 04:52 PM   #5
That's no moon

WF Supporting Member
::WF Moderator::
 
hbgirl's Avatar
 
Join Date: Feb 2012
Location: Baseball Town
Posts: 5,704
It does not mark forums read. This has been happening frequently the last few months.
hbgirl is offline   Quote Quick Reply
Old 04-23-2014, 10:46 PM   #6
Jeeper
 
IcarusLSC's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Location: Ontario, Canada
Posts: 643
Nope, it doesn't here either HelenaAG. Doing it again tonight too...

__________________
Ϣr
IcarusLSC is offline   Quote Quick Reply
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off




» Featured Product

All times are GMT -5. The time now is 05:43 AM.



Jeep, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC