Script Message Problem - Page 2 - Jeep Wrangler Forum
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > Community Forums > WF Site Help & Support

Join Wrangler Forum Today


Reply
 
Thread Tools

Please support our sponsors and let them know you heard about them on WranglerForum.com
Old 07-08-2013, 08:54 PM   #31
Jeeper
 
David M's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Location: The Ozark Mountains
Posts: 767
Quote:
Originally Posted by HelenaAG View Post
Hey Guys & Gals,

Helena here.

So We are finding it hard to figure out what is causing the break. So I am going to be spending the next few hours testing all I can.

I am going to be shutting off flash ads , its a shot in the dark, but from what I have read it seems like that may be the case.

I am going to be shutting them down for a bit while I work with the site on IE.
Woo-hoo! Thank you very much, Helena. Whatever you did worked! WF is back to normal, and the pages seem to be loading even faster than ever now.

David M is offline   Quote
Old 07-09-2013, 08:23 AM   #32
Administrator

WF Supporting Member
::WF Administrator::
 
Join Date: Apr 2008
Location: Toronto, Canada
Posts: 821
Images: 1
Send a message via MSN to HelenaAG
Turns out it was Facebook! It was the like boxs.

So We have disabled it. It is off for all users, the code for the like box for some reason is not compatible with IE 7,8,9.

HelenaAG is offline   Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off




Download our Mobile App

» Network Links
»Jeep Parts
» Featured Product

All times are GMT -5. The time now is 12:07 AM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC