Script Message Problem - Jeep Wrangler Forum
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > Community Forums > WF Site Help & Support

Join Wrangler Forum Today


Reply
 
Thread Tools

Please support our sponsors and let them know you heard about them on WranglerForum.com
Old 07-03-2013, 08:14 PM   #1
Supporting Member

WF Supporting Member
 
Water Dog's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Location: Roseville, CA
Posts: 4,938
Images: 11
Script Message Problem

Every time I change pages on the Wrangler Forum this afternoon I get the message below. It only happens on this forum. Is something going on here or is it a setting on my computer?

__________________
Dennis
Water Dog is offline   Quote Quick Reply
Old 07-03-2013, 09:37 PM   #2
I am JD & It's my Dream

WF Supporting Member
::WF Administrator::
 
JDsDream's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: The Peach State
Posts: 26,912
Images: 4
That's one that I have never seen before. I'll run this by AG, but I believe that it is resident in your system. Are you using IE?

__________________
The kind of woman that when my feet hit the floor each morning the devil says "Oh Crap, She's up!"

To All Of Our Forum Veterans and Active Service Members.
Our Debt To You Is Greater Than We Could Ever Repay.
Thank You

Become a Supporting Member!
JDsDream is offline   Quote Quick Reply
Old 07-03-2013, 11:24 PM   #3
Jeeper
 
David M's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Location: The Ozark Mountains
Posts: 754
Quote:
Originally Posted by Water Dog View Post
Every time I change pages on the Wrangler Forum this afternoon I get the message below. It only happens on this forum. Is something going on here or is it a setting on my computer?
Yup, I just started getting the long running script banner too. Along with the browser back button continually not working, and the pop-up ad videos, this site is greedily going down hill fast. Thanks IT and Ad department! I do use the most up-to-date version of IE, but none of this mess happens on ANY other site. I'm not sure which of the 16 ads on this current page are causing the long running script problem, but the large one at the top of the right column seems to take an excessively long time to load.

Sorry for the rant, but it's frustrating.
David M is offline   Quote Quick Reply
Old 07-04-2013, 12:33 AM   #4
Jeeper
 
Radioman's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: Roseville, CA
Posts: 111
I too was having the same problems but I found the site is much more civil when using Firefox....
Radioman is offline   Quote Quick Reply
Old 07-04-2013, 10:11 AM   #5
Supporting Member

WF Supporting Member
 
Moabite's Avatar
 
Join Date: Sep 2012
Location: Moab
Posts: 877
I'm getting the long-running script message this morning...and it is making the site pretty much impossible to view. It needs to be fixed.
__________________
2013 JKUR softtop - Photos here: http://www.wranglerforum.com/f33/my-...on-202906.html
Gone and fondly remembered: '03 Rubicon - Sold 10/31/12
'82 Scrambler purchased new in 1982 - sold in '96
Moabite is offline   Quote Quick Reply
Old 07-04-2013, 10:14 AM   #6
In a trailer in the woods

WF Supporting Member
 
Barrie's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: Greater downtown Brownsville,Kentucky
Posts: 40,083
Send a message via AIM to Barrie Send a message via Yahoo to Barrie
Quote:
Originally Posted by Moabite View Post
I'm getting the long-running script message this morning...and it is making the site pretty much impossible to view. It needs to be fixed.
Getting the same message here. Not a whole lot of fun.
__________________
2006 Unlimited Soft Top


Skillfully disguised as a responsible adult


Barrie is offline   Quote Quick Reply
Old 07-04-2013, 11:10 AM   #7
Supporting Member

WF Supporting Member
 
Water Dog's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Location: Roseville, CA
Posts: 4,938
Images: 11
Not happening to me today...yet I also notice there are no ads down the right side of the page today like there was yesterday.
__________________
Dennis
Water Dog is offline   Quote Quick Reply
Old 07-04-2013, 11:29 AM   #8
Moderator

WF Supporting Member
::WF Moderator::
 
schnutzy's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: ring side seats to the the country's largest circus
Posts: 28,167
Send a message via AIM to schnutzy
Quote:
Originally Posted by Water Dog
Not happening to me today...yet I also notice there are no ads down the right side of the page today like there was yesterday.
That comes with being a supporting member, granted as long as you turn the function on
__________________
clinging on to sanity, one motorcycle at a time.
schnutzy is offline   Quote Quick Reply
Old 07-04-2013, 12:36 PM   #9
Newb
 
Join Date: Jul 2013
Location: Roxboro NC
Posts: 10
Images: 1
your not the only one...its locking mine up to ..somethings going on..your not alone
lonewolf_1365 is offline   Quote Quick Reply
Old 07-04-2013, 01:59 PM   #10
Jeeper
 
David M's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Location: The Ozark Mountains
Posts: 754
Quote:
Originally Posted by Moabite View Post
I'm getting the long-running script message this morning...and it is making the site pretty much impossible to view. It needs to be fixed.
Quote:
Originally Posted by Barrie View Post
Getting the same message here. Not a whole lot of fun.
Quote:
Originally Posted by lonewolf_1365 View Post
your not the only one...its locking mine up to ..somethings going on..your not alone
Yeah, I spent all morning trying to figure out if there was something that I could fix on my end, but nothing worked. This site is virtually unusable now. I'd really hate to switch to a different Jeep forum, because this one is, or was, by far the best. Hopefully, someone in the WF IT department can figure this problem out real soon.
David M is offline   Quote Quick Reply
Old 07-04-2013, 04:01 PM   #11
Jeeper
 
army vet's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 65
I'm getting it also! Really annoying
army vet is offline   Quote Quick Reply
Old 07-05-2013, 08:55 AM   #12
Jeeper
 
JayHawker45's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Location: Leavenworth, Kansas
Posts: 240
Count me in as one who is getting the long script error banner. Started for me yesterday, also.
JayHawker45 is offline   Quote Quick Reply
Old 07-05-2013, 09:01 AM   #13
Jeeper
 
Join Date: Jun 2013
Location: Great White North
Posts: 232
I also am getting the script error message. Very frustrating. I'll try Firefox and if that doesn't work I'm going to have to limit my time here.
WorkingMan is offline   Quote Quick Reply
Old 07-05-2013, 09:15 AM   #14
Jeeper
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 2,631
For those using firefox, there are some add-on's that cures almost all these problems:

Adblock Plus 2.2.4 (You control exactly what shows up on your screen, including ads)
Adblock Plus pop-up addon 0.8
Advertising Cookie Opt-out 1.5
DoNotTrackMe 2.2.9.520

Since using these add-on's(for over a year now), my browsing on this site and any any other has been sweet relief. If your not sure how to use/add them, invite a geek friend over to help ya fix your PC
RevCo666 is offline   Quote Quick Reply
Old 07-05-2013, 09:20 AM   #15
Supporting Member

WF Supporting Member
 
Moabite's Avatar
 
Join Date: Sep 2012
Location: Moab
Posts: 877
Long running script still making the site impossible to use...and I'm not going to switch browsers just to be able to use this forum.
__________________
2013 JKUR softtop - Photos here: http://www.wranglerforum.com/f33/my-...on-202906.html
Gone and fondly remembered: '03 Rubicon - Sold 10/31/12
'82 Scrambler purchased new in 1982 - sold in '96
Moabite is offline   Quote Quick Reply
Old 07-05-2013, 10:15 AM   #16
Jeeper
 
flflash's Avatar
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 519
It would be really nice if the site would fix the "Long Running Script" Issue as of now the site is completely unusable for many of the members.
Please Fix the problem.
flflash is offline   Quote Quick Reply
Old 07-05-2013, 10:40 AM   #17
Supporting Member

WF Supporting Member
 
Water Dog's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Location: Roseville, CA
Posts: 4,938
Images: 11
Today started out fine. Then I clicked on someones profile to see what kind of Jeep they had, and when I hit the back button, I got the script error and the ads had returned on the right side of the page. I went to my settings and verified that the ads were turned off (they were) so I logged out and logged back in and am back to no ads and no script errors. Hope this helps you diagnose the issue.
__________________
Dennis
Water Dog is offline   Quote Quick Reply
Old 07-05-2013, 03:00 PM   #18
Jeeper
 
Join Date: Nov 2010
Location: SWPA
Posts: 24
Quote:
Originally Posted by Moabite View Post
Long running script still making the site impossible to use...and I'm not going to switch browsers just to be able to use this forum.
I agree with all of that ^^^^

This is a nice site full of good info but using it, from my perspective is not enjoyable.
2003TJ-X is offline   Quote Quick Reply
Old 07-05-2013, 11:34 PM   #19
The wicked fat man!!!

WF Supporting Member
 
HillbillyJeeper's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Location: Nun yo gyatdamn biniz!
Posts: 1,043
Add me to the list with the script errors. This is my favorite jeep site but last few days has been tedious.
__________________
OUTHOUSE OFFROAD CLUB!!! We Do Shit!!


That was Purdy as hell right there!!!!

Uh.... dad... Uncle Jessie is crazy! Sooo cool though!
HillbillyJeeper is offline   Quote Quick Reply
Old 07-06-2013, 08:22 AM   #20
In a trailer in the woods

WF Supporting Member
 
Barrie's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: Greater downtown Brownsville,Kentucky
Posts: 40,083
Send a message via AIM to Barrie Send a message via Yahoo to Barrie
Quote:
Originally Posted by Moabite View Post
Long running script still making the site impossible to use...and I'm not going to switch browsers just to be able to use this forum.
X2!!!!! This is the only forum I have this problem on. I see no reason to switch just for one forum.
__________________
2006 Unlimited Soft Top


Skillfully disguised as a responsible adult


Barrie is offline   Quote Quick Reply
Old 07-06-2013, 09:50 AM   #21
Jeeper

WF Supporting Member
 
AAONMS's Avatar
 
Join Date: May 2013
Location: Fruit Cove, FL
Posts: 25
Am a supporting Member and also experience the same delays in responding owing to long-running script.
Am an IE user and no other Site or Forum is producing this issue.
Very time consuming as well as frustrating.
Last night, tried to reply to a post using my iPhone and the Forum app and was tossed out each time. Wondering if that was part of the ongoing script issue.
I recently came to this Site from that ‘other’ Jeep forum and have enjoyed the Site, but will not hang around long if this problem continues.
Here’s hoping for a prompt, positive resolution.
__________________
Shriners
AAONMS is offline   Quote Quick Reply
Old 07-06-2013, 10:13 AM   #22
Jeeper
 
Rubicon06Va's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Location: Forest, Va
Posts: 500
Send a message via AIM to Rubicon06Va
Glad I'm not the only one! Takes 30-second to change pages. I finally timeouts and states "WranglerForum can not open long-running script" ask you to stop script. Site getting to point, that it no longer functions.
Rubicon06Va is offline   Quote Quick Reply
Old 07-06-2013, 11:17 AM   #23
Jeeper
 
David M's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Location: The Ozark Mountains
Posts: 754
Now, besides getting the long-running script message every time, I frequently get a pop-up that says "WranglerForum.com is not responding. Windows is checking for a solution." I don't get that message from any other site.
David M is offline   Quote Quick Reply
Old 07-06-2013, 02:05 PM   #24
Jeeper
 
Rubicon06Va's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Location: Forest, Va
Posts: 500
Send a message via AIM to Rubicon06Va
Quote:
Originally Posted by JDsDream View Post
That's one that I have never seen before. I'll run this by AG, but I believe that it is resident in your system. Are you using IE?
Sorry, it's not resident to his system. Same issue is happening to everyone that has responded to this issue. Some software or advertisement is trying open internal to the site but script is hogging system up. Causing it to timeout. Please advise with a solution.
Rubicon06Va is offline   Quote Quick Reply
Old 07-06-2013, 07:56 PM   #25
I am JD & It's my Dream

WF Supporting Member
::WF Administrator::
 
JDsDream's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: The Peach State
Posts: 26,912
Images: 4
Quote:
Originally Posted by Rubicon06Va;3932986[B
]Sorry, it's not resident to his system.[/B] Same issue is happening to everyone that has responded to this issue. Some software or advertisement is trying open internal to the site but script is hogging system up. Causing it to timeout. Please advise with a solution.
Obviously not. That response came after 1 member complained about the issue so it is logical to assume (hate that word) that it may be an issue for that member only. Of course when multiple members added to the thread, that theory went out the window.

I have sent a copy of this thread along with my thoughts as to what may be the cause to tech. Hopefully they will get this straightened out VERY shortly and everything will get back to normal.

Don't give up on us yet.
__________________
The kind of woman that when my feet hit the floor each morning the devil says "Oh Crap, She's up!"

To All Of Our Forum Veterans and Active Service Members.
Our Debt To You Is Greater Than We Could Ever Repay.
Thank You

Become a Supporting Member!
JDsDream is offline   Quote Quick Reply
Old 07-06-2013, 11:19 PM   #26
Jeeper
 
bcsnave's Avatar
 
Join Date: Jun 2013
Location: Wisconsin
Posts: 345
I get the script error also

I hope it gets fixed
__________________
___________________________________________

2013 True Blue Sahara
2012 Subaru Outback (what a wheeling machine..lol)
bcsnave is offline   Quote Quick Reply
Old 07-07-2013, 12:38 AM   #27
Jeeper
 
David M's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Location: The Ozark Mountains
Posts: 754
Quote:
Originally Posted by JDsDream View Post
I have sent a copy of this thread along with my thoughts as to what may be the cause to tech. Hopefully they will get this straightened out VERY shortly and everything will get back to normal.

Don't give up on us yet.
Thank you JD, for helping us.
David M is offline   Quote Quick Reply
Old 07-07-2013, 08:58 AM   #28
Jeeper
 
JayHawker45's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Location: Leavenworth, Kansas
Posts: 240
Thanks for the update, I finally had to give up on viewing the forum with IE and just went to Firefox, no problems noted!
JayHawker45 is offline   Quote Quick Reply
Old 07-07-2013, 05:19 PM   #29
Administrator

WF Supporting Member
::WF Administrator::
 
Join Date: Apr 2008
Location: Toronto, Canada
Posts: 553
Images: 1
Send a message via MSN to HelenaAG
We are still looking into this issue for IE users receiving the script errors. We have escalated this matter as it seems to only occur for IE users. For those willing to try, download firefox or chrome in the meantime as these browser seem to work perfectly fine running the forum scripts.

MD
HelenaAG is offline   Quote Quick Reply
Old 07-08-2013, 01:37 PM   #30
Administrator

WF Supporting Member
::WF Administrator::
 
Join Date: Apr 2008
Location: Toronto, Canada
Posts: 553
Images: 1
Send a message via MSN to HelenaAG
Hey Guys & Gals,

Helena here.

So We are finding it hard to figure out what is causing the break. So I am going to be spending the next few hours testing all I can.

I am going to be shutting off flash ads , its a shot in the dark, but from what I have read it seems like that may be the case.

I am going to be shutting them down for a bit while I work with the site on IE.

HelenaAG is offline   Quote Quick Reply
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off




» Network Links
»Jeep Parts
» Featured Product

All times are GMT -5. The time now is 02:52 AM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC