Some threads not showing as read - Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > Community Forums > WF Site Help & Support

Join Wrangler Forum Today


Reply
 
Thread Tools

Please support our sponsors and let them know you heard about them on WranglerForum.com
Old 05-22-2013, 05:53 PM   #1
Jeeper
 
woansleftpeg's Avatar
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 1,332
Some threads not showing as read

I'm having a slightly odd problem today, it seems like some threads are still showing as unread after I have opened them. The "go to newest unread" button is not working either, it's taking me to the first unread since last night (I think) or the first post in the thread if it was started today.

My first thought was that it was an issue at my end but some threads are working normally. Any ideas? It's annoying but not the end of the world.

__________________
Hold my beer and watch this.......
woansleftpeg is offline   Quote
Old 05-22-2013, 06:09 PM   #2
Moderator

WF Supporting Member
::WF Moderator::
 
Sinister6's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Location: Colorado Springs
Posts: 6,420
Been happening a lot to me also. Annoying but I should live.

__________________
The Wolf is not concerned with the opinion of sheep.

MY BUILD: :
http://www.wranglerforum.com/f322/si...ad-235526.html
Sinister6 is online now   Quote
Old 05-23-2013, 03:07 AM   #3
Jeeper
 
MrSig's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: Davie, Fl
Posts: 22,344
Been having the same problem from time to time too.
__________________
07 JKU to see my mods or Jeep in action go to http://www.aaof.us/jeep.htm
CEO of Black Sheep 4x4s org,
Member of CCJ, White Jeep Club Member #137.
MrSig is offline   Quote
Old 05-23-2013, 10:56 AM   #4
Administrator

WF Supporting Member
::WF Administrator::
 
Join Date: Apr 2008
Location: Toronto, Canada
Posts: 980
Send a message via MSN to HelenaAG
I can't seem to replicate this issue you are having. I try going to New Posts on the top menu bar to see a list of threads. I click on the "Go to first new post" icon on any of the threads and the function does load the newest post within the thread. When I click back to New Posts, now that thread I just checked is no longer highlighted in Bold meaning it has been read. I am using FireFox as my browser.

MD
Community Support
HelenaAG is offline   Quote
Old 05-23-2013, 11:23 AM   #5
Moderator

WF Supporting Member
::WF Moderator::
 
Sinister6's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Location: Colorado Springs
Posts: 6,420
I also use foxfire, I notice it more with the app rather than on the computer. It's not a big deal just kind of annoying at times... Thank you for taking your time looking into it!
__________________
The Wolf is not concerned with the opinion of sheep.

MY BUILD: :
http://www.wranglerforum.com/f322/si...ad-235526.html
Sinister6 is online now   Quote
Old 05-23-2013, 11:25 AM   #6
Jeeper
 
woansleftpeg's Avatar
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 1,332
I'm having the issue with Chrome, I haven't tried a different browser. This thread is actually doing it - I click on the go to newest unread post button, it takes me to MrSig's post. I scroll to the bottom, return to the forum using the Forum Jump button, and the post continues to show unread. If I again click the newest unread post button it takes me back to MrSig's post.

__________________
Hold my beer and watch this.......
woansleftpeg is offline   Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off




Download our Mobile App

» Featured Product

All times are GMT -5. The time now is 01:51 PM.


User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2015 DragonByte Technologies Ltd.

Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC