URL Redirection - Jeep Wrangler Forum
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > Community Forums > WF Site Help & Support

Join Wrangler Forum Today


Reply
 
Thread Tools

Please support our sponsors and let them know you heard about them on WranglerForum.com
Old 10-11-2011, 04:56 PM   #1
Jeeper
 
InvertChaos's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: NoVa
Posts: 8,102
URL Redirection

Why does WF redirect me to "http://apicdn.viglink.com/api/click?key=007405c73dc29e230d6378bf619a05bc&out=htt p%3A%2F%2Fm.youtube.com%2Findex%3Fdesktop_uri%3D%2 52F%26gl%3DUS%23%2Fwatch%3Fv%3DowpYlqLwFmo&subId=4 5187a5014b42066cc6989c3e3fd8e4d&loc=http%3A%2F%2Fw ww.wranglerforum.com" before taking me to the link I clicked on?

__________________
|2004 Jeep TJ "Green Machine"|4.0L 5 speed Dana44|33x12.50x15 Goodyear Duratracs|2.5" OME HD coils + 1.25" body lift|OME NitroSport shocks|4.56 gears|Skid Row Engine Skid|BCC Sliders|Currie AntiRock|
InvertChaos is offline   Quote
Old 10-11-2011, 05:07 PM   #2
Jeeper
 
DonC72's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: Philly Burbs
Posts: 798
Images: 2
Didn't think BHOs existed on phones! Try clearing your cache and cookies from your phone as a starting point. I am on the site now over my phone, maybe your session was hijacked?

DonC72 is offline   Quote
Old 10-11-2011, 05:10 PM   #3
That WF guy.

WF Supporting Member
::WF Administrator::
 
distortedtj's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: yep right there.
Posts: 21,453
Send a message via Yahoo to distortedtj
Provider?
What were you doing on the app when the issue arose?

Starting point is always to clean/clear your cookies.

Also there was a update to the Android app resently. The app maybe messing if it hasn't been updated yet.
distortedtj is offline   Quote
Old 10-11-2011, 05:31 PM   #4
Jeeper
 
InvertChaos's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: NoVa
Posts: 8,102
Quote:
Originally Posted by distortedtj
Provider?
What were you doing on the app when the issue arose?

Starting point is always to clean/clear your cookies.

Also there was a update to the Android app resently. The app maybe messing if it hasn't been updated yet.
I use Sprint.

It is when I use the app. Let me check when I just use the browser.

Its set to clear cookies, cache, and history whenever I close the browser.

Actually I only noticed it since the app update, which is weird. The update also made picture uploading pretty buggy.

Edit: it doesn't redirect me in the browser so it must be the app itself
__________________
|2004 Jeep TJ "Green Machine"|4.0L 5 speed Dana44|33x12.50x15 Goodyear Duratracs|2.5" OME HD coils + 1.25" body lift|OME NitroSport shocks|4.56 gears|Skid Row Engine Skid|BCC Sliders|Currie AntiRock|
InvertChaos is offline   Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off




Download our Mobile App

» Featured Product

All times are GMT -5. The time now is 12:06 AM.


User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2015 DragonByte Technologies Ltd.

Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC