130RES radio crashed? - Jeep Wrangler Forum
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > JK Jeep Wrangler Forum > JK Tech Forum

Join Wrangler Forum Today


Reply
 
Thread Tools

Please support our sponsors and let them know you heard about them on WranglerForum.com
Old 01-30-2014, 12:13 PM   #1
Jeeper
 
WebDevDan's Avatar
 
Join Date: Dec 2013
Location: St. Louis, MO
Posts: 833
130RES radio crashed?

Today I was driving my Jeep to the dealership and went to go change the radio station. I hit my little voice activation button and commanded it to switch to 80's on 8 - and then silence. Then I looked at the radio - blank screen. Hit the power button - nothing. Hit the power button again - 'cuz, ya know, who wouldn't - screen came on and said "radio on" but no sound or anything else. Hit it again (why not?) and the screen said "radio off." Hit it one more time - radio came on normally, with sound, but steering wheel buttons were unresponsive for about 30 seconds.

Was that a random crash/reboot of the 130RES? Has this happened to anyone else - and once it starts happening, does it become a frequent issue or anything?

WebDevDan is offline   Quote
Reply

Tags
no sound , radio , reboot , uconnect

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off




Download our Mobile App

» Featured Product

All times are GMT -5. The time now is 12:39 PM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC