Audio System - No Sound - Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > JK Jeep Wrangler Forum > JK Tech Forum

Join Wrangler Forum Today


Reply
 
Thread Tools

Please support our sponsors and let them know you heard about them on WranglerForum.com
Old 02-19-2014, 12:33 PM   #1
Jeeper
 
JKRU2013's Avatar
 
Join Date: May 2013
Posts: 21
Audio System - No Sound

Today I hopped in my 2013 Wrangler, started the motor (with the radio on), heard a brief hissing from the speakers, then no sound. Radio powers up, all functions work, but no sound. Anyone experience this problem or have an idea of what I could check? It is just the bare stock radio/cd player, not the uconncect package.

JKRU2013 is offline   Quote
Old 02-19-2014, 01:55 PM   #2
Jeeper
 
JKRU2013's Avatar
 
Join Date: May 2013
Posts: 21
You're not going to believe this. After driving home about 10 miles (no audio sound), parking, writing my original post, I went out to move TFJ, and the radio works. Why?
JKRU2013 is offline   Quote
Reply

Tags
audio , no sound , sound

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off




Download our Mobile App

» Featured Product

All times are GMT -5. The time now is 07:37 AM.


User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2015 DragonByte Technologies Ltd.

Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC