Problem with MY GIG - Jeep Wrangler Forum
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > JK Jeep Wrangler Forum > JK Tech Forum

Join Wrangler Forum Today


Reply
 
Thread Tools

Please support our sponsors and let them know you heard about them on WranglerForum.com
Old 05-18-2011, 05:10 PM   #1
Jeeper
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 69
Problem with MY GIG

For some reason sometimes when I climb in the jeep the MY GIG stereo refuses to work. Everything works visually, but no sound comes out.
This includes Nav, CD, FM, Sat, CD, phone etc.
Usually if I shut the jeep down a few minutes, the sound will come back.
Sometimes I have to wait till the next day. Any ideas?
Yes the volume is turned up.

Thanks
2010 Sahara

gashead is offline   Quote Quick Reply
Old 05-18-2011, 05:34 PM   #2
Jeeper
 
tuff2010's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: Weatherford TX
Posts: 355
Being that the radio is tied into the TIPM I would take it to the dealership for warrenty..

tuff2010 is offline   Quote Quick Reply
Old 05-18-2011, 05:39 PM   #3
Jeeper
 
Gobigorgohome's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: At the NJ beach
Posts: 66
Quote:
Originally Posted by gashead
For some reason sometimes when I climb in the jeep the MY GIG stereo refuses to work. Everything works visually, but no sound comes out.
This includes Nav, CD, FM, Sat, CD, phone etc.
Usually if I shut the jeep down a few minutes, the sound will come back.
Sometimes I have to wait till the next day. Any ideas?
Yes the volume is turned up.

Thanks
2010 Sahara
I have the exact same issue (it doesn't happen often, but it actually happened today). If you find the issue, please do tell. I am very interested. It is annoying to drive around with no radio!
Gobigorgohome is offline   Quote Quick Reply
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Help! I am pulling my hair out with my jeep's engine cut-off problem HRDRCKN YJ Tech Forum 7 09-08-2011 12:47 PM
Grand Cherokee, starting problem after getting fuel injector serviced SusanH YJ General Discussion Forum 5 02-26-2011 01:04 PM
Intermittent Starting Problem airexec2 TJ Tech Forum 0 12-06-2010 12:49 PM
Intermittent engine bucking problem 98TJsport TJ Tech Forum 0 11-08-2010 03:42 PM
2400 miles on new jk having trans problem NTJeep JK Tech Forum 4 01-14-2009 01:03 AM



» Featured Product

All times are GMT -5. The time now is 04:40 PM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC