4WD Engagement Issues - Page 2 - Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > TJ Jeep Wrangler Forum > TJ Tech Forum

Join Wrangler Forum Today


Reply
 
Thread Tools

Please support our sponsors and let them know you heard about them on WranglerForum.com
Old 08-21-2010, 01:32 AM   #31
The Bad Guy

WF Supporting Member
 
daggo66's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: NJ exile living in Baltimore
Posts: 22,989
Definitely rolling 2-3mph with trans in neutral to shift into 4 LO. It was the same all the way back with my 1980 CJ7. Remember this is different than the electronic switches on other vehicles. This is a lever connect directly to the t-case. My '02 Ford Explorer did have to be completely stopped to go into 4 Lo, but that was an electronic switch.

__________________
Tom

"I've got two things in this world, my balls and my word and I don't break them for no one."
daggo66 is offline   Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
If you are having shifting issues with your NV3550, look inside. mrcarcrazy TJ Tech Forum 77 11-09-2013 11:16 AM
Lifted driveline issues? GroundHawg JK General Discussion Forum 17 05-23-2010 05:05 PM
4 Wheel H/L engagement issues MacGSX TJ Tech Forum 9 04-27-2010 02:41 PM
Cigarette Lighter and Rear Wiper Issues masonea TJ Tech Forum 14 03-29-2010 11:06 AM



Download our Mobile App

» Featured Product

All times are GMT -5. The time now is 09:26 PM.


User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2016 DragonByte Technologies Ltd.

Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC