Another blower problem, but still need help - Jeep Wrangler Forum
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > TJ Jeep Wrangler Forum > TJ Tech Forum

Join Wrangler Forum Today


Reply
 
Thread Tools

Please support our sponsors and let them know you heard about them on WranglerForum.com
Old 09-15-2009, 04:37 PM   #1
Newb
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 2
Another blower problem, but still need help

So my fan quit a while ago, but I have just now got to trying to fix it. I have read all the posts. The fan works when I removed it and hooked it straight to the battery and I have power at the fan. I took the switches out and the selector switch on the right with all the vacuum hoses connected, has a three prong electircal connection on the right side. The middle prong has melting at the base. Would this cause the problem? If I buy a new switch, will it fix my problem? How do I prevent this problem in the future? Any help would be great. Thanks

teeph is offline   Quote
Old 09-15-2009, 04:56 PM   #2
That WF guy.

WF Supporting Member
::WF Administrator::
 
distortedtj's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: yep right there.
Posts: 21,453
Send a message via Yahoo to distortedtj
Read over this thread......

http://www.wranglerforum.com/f5/heat...rol-16174.html


If you have any more questions please let us know.

distortedtj is offline   Quote
Old 09-15-2009, 06:11 PM   #3
Newb
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 2
thanks, changed the switches and now fan works on all speeds, but it won't change from defrost to vent to floor any thoughts?
teeph is offline   Quote
Old 09-15-2009, 08:42 PM   #4
Jeeper
 
tlrrob1000's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Pain is a gift...Fear is not an option!
Posts: 786
Images: 23
Check the vacuum lines and the blend door diaghram. Usually the problem with blend doors.
__________________
No Bad Days!
tlrrob1000 is offline   Quote
Reply

Tags
blower , fan , switch

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
check engine light came on and speedo stopped working @ the same time. eric TJ General Discussion Forum 14 10-14-2013 12:05 PM
tj blower motor and airbag problem 04tjsahara TJ General Discussion Forum 3 06-14-2010 01:20 AM
99 Wrangler Blower motor Segrat1 TJ Tech Forum 2 08-17-2009 09:12 AM
different transmission problem greasem0nkey86 YJ Tech Forum 5 03-26-2007 03:31 PM
TJ Error codes khenderson TJ Tech Forum 3 08-19-2005 12:36 AM



Download our Mobile App

» Featured Product

All times are GMT -5. The time now is 01:51 AM.


User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2015 DragonByte Technologies Ltd.

Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC