Check engine after clutch install: coincidence? - Jeep Wrangler Forum
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > TJ Jeep Wrangler Forum > TJ Tech Forum

Join Wrangler Forum Today


Reply
 
Thread Tools

Please support our sponsors and let them know you heard about them on WranglerForum.com
Old 05-04-2014, 12:14 AM   #1
Jeeper
 
Misterguru's Avatar
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 16
Check engine after clutch install: coincidence?

Took the Jeep for a test drive after clutch install... feels awesome, 60% of the previous pedal effort, no noise from release bearing... ahhh

But 10 minutes into the drive I get a Check Engine light... I think ought-oh, left a sensor off? No... I drive home, scan the OBD (2.5L, 1998 SE, AX5) and get:

P0123 TPS Switch High Circuit (it was iding high after Engine Light on way home)
and
P2300 Ignition coil Primary Control Circuit Low

I cannot connect the dots from clutch install to these codes... anyone?
I cleared them, but it is midnight here, and I am old May drive one more time.

Misterguru is offline   Quote
Old 05-04-2014, 01:25 AM   #2
Jeeper
 
Misterguru's Avatar
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 16
I test drove it again... got a code for TPS after hitting the highway and just before 70mph.... engine was struggling. That is when it coded earlier, same situation.
But I did not get the ignition code again, or the high idle... hmmm
Misterguru is offline   Quote
Reply

Tags
2.5 , clutch , engine light

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off




Download our Mobile App

» Featured Product

All times are GMT -5. The time now is 12:59 AM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC