Connection problem with my marker lights? - Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > TJ Jeep Wrangler Forum > TJ Tech Forum

Join Wrangler Forum Today

Thread Tools

Please support our sponsors and let them know you heard about them on
Old 09-27-2012, 09:18 PM   #1
Join Date: Sep 2012
Posts: 3
Connection problem with my marker lights?

I just bought a new (04) TJ earlier this week and the left marker light isn't working. I replaced the bulb, but it still doesn't want to work. Any suggestions on troubleshooting would be greatly appreciated.

TJJazzyJeff is offline   Quote
Old 10-11-2012, 11:49 AM   #2
Join Date: Sep 2012
Posts: 3
For anyone interested, the copper connectors in the socket were corroded. So I simply replaced the socket which was a $4 part.

TJJazzyJeff is offline   Quote
Old 10-11-2012, 12:01 PM   #3
erickpl's Avatar
Join Date: Jan 2007
Location: Alabama
Posts: 2,341
Send a message via AIM to erickpl
Also use some silicon grease to help ensure a good connection and keep water away. That area can get REALLY wet, so some proactive measures will prevent issues later.

-97 TJ with a few mods. PM with questions.
erickpl is offline   Quote

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Download our Mobile App

» Featured Product

All times are GMT -5. The time now is 09:21 AM.

User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2015 DragonByte Technologies Ltd.

Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC. is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC