Defrost Problem - Jeep Wrangler Forum
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > TJ Jeep Wrangler Forum > TJ Tech Forum

Join Wrangler Forum Today


Reply
 
Thread Tools

Please support our sponsors and let them know you heard about them on WranglerForum.com
Old 12-30-2009, 09:10 AM   #1
Jeeper
 
burton160w's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Underneath my TJ
Posts: 1,639
Defrost Problem

I'm having a problem with my defrost vent. Sometimes it doesn't want to open up and defrost the windshield. Instead, all of the air is pushed to the cabin vents. If I turn everything off and then turn it directly to defrost it works fine, but switch to floor/face vents and then back... no go.

Also, I dropped a screw down there yesterday. But this problem has been going on before that.

burton160w is offline   Quote Quick Reply
Old 12-30-2009, 12:02 PM   #2
Jeeper
 
Rawkon's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: fullerton/big bear
Posts: 2,061
Send a message via AIM to Rawkon Send a message via MSN to Rawkon
its run by vacuum. pop off the cover and you will see an ass load of vac lines. ones prolly cracked or half on. plug em all in and blam it should work fine
Rawkon is offline   Quote Quick Reply
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
check engine light came on and speedo stopped working @ the same time. eric TJ General Discussion Forum 14 10-14-2013 12:05 PM
Defrost problem...... critternator TJ Tech Forum 1 06-02-2009 05:38 AM
Found my defrost problem genemarsh TJ Tech Forum 6 01-01-2008 10:30 PM
different transmission problem greasem0nkey86 YJ Tech Forum 5 03-26-2007 03:31 PM
TJ Error codes khenderson TJ Tech Forum 3 08-19-2005 12:36 AM



Download our Mobile App

» Featured Product

All times are GMT -5. The time now is 08:29 AM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC