elec problem - Jeep Wrangler Forum
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > TJ Jeep Wrangler Forum > TJ Tech Forum

Join Wrangler Forum Today


Reply
 
Thread Tools

Please support our sponsors and let them know you heard about them on WranglerForum.com
Old 01-27-2014, 11:27 PM   #1
Jeeper
 
Join Date: Apr 2010
Location: Charlotte, NC
Posts: 35
elec problem

2005 wrangler tj, 4.0. Cleaned battery terminals and battery today. Put batt protector on and no interior lights or gages at all. All fuses good. Guess I need some help and ideas. Thanks, Hobiecat

hobiecat is offline   Quote
Old 01-27-2014, 11:29 PM   #2
Jeeper
 
SlackAttack's Avatar
 
Join Date: Jan 2014
Location: Palmer Lake, CO
Posts: 66
If you are sure that your battery is charged and good, I would think you have an issue with your cables if you are getting no power at all.

SlackAttack is offline   Quote
Old 01-27-2014, 11:50 PM   #3
Jeeper
 
Join Date: Apr 2010
Location: Charlotte, NC
Posts: 35
elect problem

Hey Slack,
It's just the gages and interior lights that are not working. Everything else is aok. Battery and cables good. As I said this just started when I was cleaning the batt and cables. Thanx for the suggestion tho.
hobiecat is offline   Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off




Download our Mobile App

» Network Links
»Jeep Parts
» Featured Product

All times are GMT -5. The time now is 06:00 AM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC