Electrical problem - Jeep Wrangler Forum
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > TJ Jeep Wrangler Forum > TJ Tech Forum

Join Wrangler Forum Today


Reply
 
Thread Tools

Please support our sponsors and let them know you heard about them on WranglerForum.com
Old 05-14-2007, 03:42 PM   #1
Newb
 
Join Date: May 2007
Posts: 1
Electrical problem

I've got an electrical problem with my 03 TJ. First I noticed that my a/c blower stopped working, the airbag light came on and my reverse lights stopped working.

After spending some time reading wiring diagrams. I discovered that I am not getting power to the portion of my fuse block (glove box) that runs those 3 items. There is a wire that is black /w red stripe or possibly pink. Looks like a 10ga wire that powers those three items through their respective fuses.

My wiring diagram does not show this wire coming or going to the fuse block. So I took apart the power center near the battery trying to find that wire. No dice. I've checked all my fusible links and they are good.

Where does this black w/red come from?

Thanks in advance,

Peter

turdherder is offline   Quote Quick Reply
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
check engine light came on and speedo stopped working @ the same time. eric TJ General Discussion Forum 14 10-14-2013 12:05 PM
2000 TJ Electrical Problem Dennis G TJ General Discussion Forum 14 03-01-2012 03:30 PM
electrical problem...help!!! evas98tj TJ Tech Forum 3 10-10-2008 10:18 PM
Electrical Problem Help popatop YJ Tech Forum 2 09-07-2008 01:53 PM
electrical problem??!! YJ93 YJ Tech Forum 5 12-18-2006 11:18 AM



» Featured Product

All times are GMT -5. The time now is 06:31 AM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC