Fueling probs - Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > TJ Jeep Wrangler Forum > TJ Tech Forum

Join Wrangler Forum Today


Reply
 
Thread Tools

Please support our sponsors and let them know you heard about them on WranglerForum.com
Old 06-02-2013, 08:13 PM   #1
Jeeper
 
Ole4Cyli's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Location: Pensacola, Florida
Posts: 434
Fueling probs

I just went to fill up my Jeep , but the nozzle would shut off after a few cents of gas would go in...I ended up only putting about 10 bucks worth of gas in. If anyone knows anything about this, I'd appreciate the help! My only guess is that it's something stopped up?

Ole4Cyli is offline   Quote
Old 06-02-2013, 08:19 PM   #2
Jeeper
 
kdilly's Avatar
 
Join Date: Mar 2013
Location: Plano, TX
Posts: 359
Check the hose going from the gas cap to the tank. Its probably kinked.

On my 02 you can pull back a plastic piece to get a visual of the hose. I think its near my rear driver side wheelwell. Yours may be different though.

Also, sometimes different stations' pumps may go faster than others, so if it goes too fast it will think it's full.

__________________
Kdilly's Build thread: http://www.wranglerforum.com/f322/kd...ld-687633.html
kdilly is offline   Quote
Old 06-02-2013, 08:29 PM   #3
Jeeper
 
Lord Jeepington's Avatar
 
Join Date: Mar 2013
Location: Massachusetts, stationed in Delaware
Posts: 37
Mine does the same thing, you gotta just hold the nozzle about half way in and press the handle about half way and just watch your gas gauge go up. its the speed of the gas going through the pumps. Most likely nothing clogged or anything. just gotta be patient
Lord Jeepington is offline   Quote
Old 06-02-2013, 08:33 PM   #4
Jeeper
 
Ole4Cyli's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Location: Pensacola, Florida
Posts: 434
Quote:
Originally Posted by kdilly View Post
Check the hose going from the gas cap to the tank. Its probably kinked.

On my 02 you can pull back a plastic piece to get a visual of the hose. I think its near my rear driver side wheelwell. Yours may be different though.

Also, sometimes different stations' pumps may go faster than others, so if it goes too fast it will think it's full.
I just looked at what you're talking about. There's only 2 tubes. One is going straight from where you put the nozzle to the tank, and then there's a smaller one branching off of it going to the tank. Neither is kinked. I think it was because of it pumping faster, like you said. It was also a different gas station.
Ole4Cyli is offline   Quote
Old 06-02-2013, 09:21 PM   #5
Jeeper
 
Ole4Cyli's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Location: Pensacola, Florida
Posts: 434
I just got back from the gas station I usually go to, everything was good!
Ole4Cyli is offline   Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off




Download our Mobile App

» Featured Product

All times are GMT -5. The time now is 07:02 PM.


User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2015 DragonByte Technologies Ltd.

Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC