Help! Loosing Power - Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > TJ Jeep Wrangler Forum > TJ Tech Forum

Join Wrangler Forum Today



Reply
 
Thread Tools

Please support our sponsors and let them know you heard about them on WranglerForum.com
Old 08-27-2008, 07:04 PM
Thread Starter
  #1
Newb
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 7
E-33 is on a distinguished road
Question Help! Loosing Power

I have a 2004 Wrangler 4 banger with 36000 miles. The last three weeks every time I get in and start off at around 15 to 25 mph I start to lose power. It's like it's not getting any gas. It only last for a few seconds and after it happens once it won't happen again until I stop and turn off the Jeep and start back up. Has anyone had this happen and if so what is it.
E-33 is offline   Quote
Old 08-28-2008, 09:09 AM   #2
Jeeper
 
Atthehop's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: NW, NJ
Posts: 4,053
Atthehop is on a distinguished road
Does the check engine light ever come on? I have an 04 4 banger and I get a hesitation at that speed, but only once or twice, immediately after I gas up. And with my commute thats every third day. It's been doing that for over 60k but it never turns the check enging light on so I can see what is causing it.

Atthehop is offline   Quote
Old 08-28-2008, 09:38 AM
Thread Starter
  #3
Newb
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 7
E-33 is on a distinguished road
The check engine light never comes on. I even checked to see if it is giveing a code and it not.
E-33 is offline   Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
No power acordell TJ Tech Forum 13 02-16-2010 06:26 AM
Linear amp Question silvergoat Communications and Electronics 19 11-07-2008 05:11 PM
Help!!! Loosing power on the highway ddurand21 YJ Tech Forum 5 11-28-2007 01:00 PM
Loosing power at 1000 RPM's won't accelerate jkincel TJ Tech Forum 11 05-26-2007 05:59 PM
loosing power girlyjeep YJ Tech Forum 4 04-23-2006 01:15 AM




All times are GMT -5. The time now is 01:32 AM.


User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2017 DragonByte Technologies Ltd.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2017 DragonByte Technologies Ltd.

Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC
« Back

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner