I just installed a new exhaust mani and my muffler glows red now any ideas? - Page 2 - Jeep Wrangler Forum
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > TJ Jeep Wrangler Forum > TJ Tech Forum

Join Wrangler Forum Today


Reply
 
Thread Tools

Please support our sponsors and let them know you heard about them on WranglerForum.com
Old 11-03-2008, 11:04 PM   #31
Jeeper
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 24
nah dude its totally cool you went out of your way dont worry about it! thanks

ska8r1234 is offline   Quote
Old 11-05-2008, 01:59 AM   #32
Jeeper
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 24
is there any way that you can get a clearer picture its hard to tell where exactly it is because its so dark if you cant thats cool to. thanks

ska8r1234 is offline   Quote
Old 11-05-2008, 08:49 AM   #33
Hacks off Parts while Lit
 
whitebuffalo's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: The Sandhills of South Texas
Posts: 2,290
i can try tonight. if you dont have power steering though, i have no idea where it will plug in, since you wont have a power steering hose for it to go to.
__________________
'90 YJ, ford 8.8, SOA, lincoln front, aussie rear, 4.88s, swampers.
whitebuffalo is offline   Quote
Old 11-05-2008, 03:05 PM   #34
Jeeper
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 24
is there any wya you think you can try and get a picture during the day time, im still having trouble finding exactly where it connects. thanks alot
ska8r1234 is offline   Quote
Old 11-05-2008, 04:01 PM   #35
Jeeper
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 24
the wire leads back to the top of the carb right where the airfilter connects to the top of the carb. if that helps you and the wires are both red and black
ska8r1234 is offline   Quote
Old 11-05-2008, 04:37 PM   #36
Hacks off Parts while Lit
 
whitebuffalo's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: The Sandhills of South Texas
Posts: 2,290
im not sure i understand...you want me to see where they run to on the end opposite of the plug....or you want to know where the plug goes?
__________________
'90 YJ, ford 8.8, SOA, lincoln front, aussie rear, 4.88s, swampers.
whitebuffalo is offline   Quote
Old 11-05-2008, 08:40 PM   #37
Hacks off Parts while Lit
 
whitebuffalo's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: The Sandhills of South Texas
Posts: 2,290
ok, there are red and black wires going to the fuel injector, they appear to be different than the harness going to the ps hose.
__________________
'90 YJ, ford 8.8, SOA, lincoln front, aussie rear, 4.88s, swampers.
whitebuffalo is offline   Quote
Old 11-05-2008, 11:04 PM   #38
Jeeper
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 24
yea that is where this plug goes it goes to the fuel injector i think at the tp of the carb under the cap
ska8r1234 is offline   Quote
Old 11-06-2008, 09:49 AM   #39
Hacks off Parts while Lit
 
whitebuffalo's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: The Sandhills of South Texas
Posts: 2,290
if your fuel injector was unplugged though, you wouldnt be starting at all.....also the plug on the fuel injector looks different than the one you posted......
__________________
'90 YJ, ford 8.8, SOA, lincoln front, aussie rear, 4.88s, swampers.
whitebuffalo is offline   Quote
Old 11-06-2008, 11:44 PM   #40
Jeeper
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 24
i will try and get you pictures the wires run right to the top of the carb underneath the cover. i will circle it on the first page pictures and thanks for the help
ska8r1234 is offline   Quote
Old 11-07-2008, 01:19 PM   #41
Jeeper
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 24
here is where the wires lead to anyone have any ideas?

ska8r1234 is offline   Quote
Old 11-07-2008, 04:15 PM   #42
Hacks off Parts while Lit
 
whitebuffalo's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: The Sandhills of South Texas
Posts: 2,290
thats the fuel injector wires, but like i said, i think thats a different red and black wire. unplug those, and you'll have zero fuel.

have you tried smacking your cat yet to see if its rattling?
__________________
'90 YJ, ford 8.8, SOA, lincoln front, aussie rear, 4.88s, swampers.
whitebuffalo is offline   Quote
Old 11-09-2008, 11:20 AM   #43
Jeeper
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 24
thats where the wires go back to? i dont no man
ska8r1234 is offline   Quote
Old 11-09-2008, 11:24 AM   #44
Knows a couple things...

WF Supporting Member
 
Jerry Bransford's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Escondido, Calif.
Posts: 35,705
Images: 2
Buy a factory service manual, it has everything you need including where all the wires go. You'd be days ahead of where you are now if you had one... they're worth the $$$.
__________________
When you have a choice, buy American.

Jerry Bransford is online now   Quote
Old 11-10-2008, 03:17 AM   #45
Jeeper
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 24
i have a chiltons manual its not in there
ska8r1234 is offline   Quote
Old 11-10-2008, 11:45 AM   #46
Knows a couple things...

WF Supporting Member
 
Jerry Bransford's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Escondido, Calif.
Posts: 35,705
Images: 2
Quote:
Originally Posted by ska8r1234 View Post
i have a chiltons manual its not in there
I said "factory service manual", not a Chiltons or Haynes. Chiltons and Hanes are, at best, general guides for doing simple basic crap. The factory service manual is model-year specific and has all of the wiring diagrams. Personally, I wouldn't have a Chiltons or Haynes in my garage if they were given to me. They are too general and cover too many model years... and none all that well. I rest my case, it's clear your Chiltons is not helping you here.
__________________
When you have a choice, buy American.

Jerry Bransford is online now   Quote
Old 11-19-2008, 03:35 PM   #47
Jeeper
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 24
anyone think this mayb a vacuum leak as to why its running rich enough to make the muffler glow red
ska8r1234 is offline   Quote
Old 11-19-2008, 03:36 PM   #48
Knows a couple things...

WF Supporting Member
 
Jerry Bransford's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Escondido, Calif.
Posts: 35,705
Images: 2
A vacuum leak makes it run lean, not rich.
__________________
When you have a choice, buy American.

Jerry Bransford is online now   Quote
Old 11-24-2008, 10:15 PM   #49
Jeeper
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 24
anyone know what this plug may be?????
ska8r1234 is offline   Quote
Old 11-24-2008, 10:27 PM   #50
Hacks off Parts while Lit
 
whitebuffalo's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: The Sandhills of South Texas
Posts: 2,290
i dont think the plug is ur prob. on mine, same plug, same wires it goes to the ps hose

__________________
'90 YJ, ford 8.8, SOA, lincoln front, aussie rear, 4.88s, swampers.
whitebuffalo is offline   Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off




Download our Mobile App

» Featured Product

All times are GMT -5. The time now is 01:32 AM.


User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2015 DragonByte Technologies Ltd.

Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC