missfire - Jeep Wrangler Forum
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > TJ Jeep Wrangler Forum > TJ Tech Forum

Join Wrangler Forum Today


Reply
 
Thread Tools

Please support our sponsors and let them know you heard about them on WranglerForum.com
Old 09-19-2012, 07:34 PM   #1
Jeeper
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 45
missfire

Have a 04 tj 4.0 auto and have a missfire on start up ,every time on cold start and after a hot restart sometimes also. Did all usual,coil pac,plugs etc.possible injector??

showtime is offline   Quote
Old 09-20-2012, 05:23 AM   #2
Jeeper
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 45
So i guess i have the only 1 with this problem, that is good i guess.

showtime is offline   Quote
Old 09-20-2012, 05:46 AM   #3
Jeeper
 
Notoriously_rob's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 686
Check the gaps on ur plugs... I had one that was slightly out of spec and it ran like a s.ob.!!!
Notoriously_rob is offline   Quote
Old 09-20-2012, 09:47 AM   #4
Jeeper
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 184
My friend has what sounds like your problem? His 02 sensor was bad even though there were no codes.
autopc25 is offline   Quote
Old 09-20-2012, 07:03 PM   #5
Jeeper
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 45
Thanks ,mine has shown a multiple cyl miss fire.
showtime is offline   Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off




Download our Mobile App

» Featured Product

All times are GMT -5. The time now is 11:05 AM.


User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2015 DragonByte Technologies Ltd.

Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC