no bus - Jeep Wrangler Forum
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > TJ Jeep Wrangler Forum > TJ Tech Forum

Join Wrangler Forum Today


Reply
 
Thread Tools

Please support our sponsors and let them know you heard about them on WranglerForum.com
Old 05-08-2007, 09:58 PM   #1
Newb
 
Join Date: May 2007
Posts: 1
no bus

I have owned 3 jeeps, the last 2 have both had the same problem. The one i own now just started the problem. Sometimes while running down the road my gauges will stop working. The digital odometer readout will say " no bus". Can anyone help me with this?

kylahol is offline   Quote
Old 05-08-2007, 10:23 PM   #2
Wrecktrician
 
4point's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Central Sierra
Posts: 7,351
Sounds like the wire loom is loose,where it plugs in the back of your Gauge Cluster.

__________________
Just getting to work is an adventure.
4point is offline   Quote
Old 05-09-2007, 12:42 AM   #3
Shake 'n Bake

WF Lifetime Member
 
khenderson's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: PHX
Posts: 1,344
Send a message via ICQ to khenderson Send a message via AIM to khenderson Send a message via Yahoo to khenderson
yeah, i would suggest pulling that cluster out and making sure its connected and that all the connections are good and solid.

OH...and welcome to the forum!!!
__________________
I'ma come at your like a spider monkey!


khenderson is offline   Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off




Download our Mobile App

» Network Links
»Jeep Parts
» Featured Product

All times are GMT -5. The time now is 12:35 PM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC