No Speedo, No Tach, and nobus in odometer - Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > TJ Jeep Wrangler Forum > TJ Tech Forum

Join Wrangler Forum Today


Reply
 
Thread Tools

Please support our sponsors and let them know you heard about them on WranglerForum.com
Old 08-04-2010, 06:46 AM   #1
Jeeper
 
Join Date: Jul 2010
Location: Catawissa, Mo.
Posts: 140
No Speedo, No Tach, and nobus in odometer

Yesterday I was driving down the highway doing 70 MPH and when I looked down at the dash the speedometer and tach were sitting on zero and instead of having the miles displayed in the odometer there was a message that said nobus. After about 30 seconds it went back to normal. Anybody every seen this?
Thx,
Bob

__________________
2000 Wrangler Sport
4.0 Litre
5 Speed
180,000 Miles
fonecop1 is offline   Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off




Download our Mobile App

» Featured Product

All times are GMT -5. The time now is 01:53 AM.


User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2015 DragonByte Technologies Ltd.

Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC