sending unit - Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > TJ Jeep Wrangler Forum > TJ Tech Forum

Join Wrangler Forum Today

Thread Tools

Please support our sponsors and let them know you heard about them on
Old 04-29-2013, 10:50 PM   #1
Thelegnd's Avatar
Join Date: Apr 2013
Location: arkansas
Posts: 2
sending unit

My heater quit working. it still blows cool air but will not heat.
Is it the heater dending unit?

Thelegnd is offline   Quote
Old 04-30-2013, 12:28 AM   #2
Patrick H's Avatar
Join Date: Nov 2011
Location: Northern NM
Posts: 3,136
There is no "heater sending unit". Have you checked your coolant level? Low coolant will keep the heater from blowing hot as the heater core won't have flow through it.

Patrick H is offline   Quote
Old 04-30-2013, 09:51 AM   #3
Join Date: Oct 2011
Posts: 1,983
Check your heater hoses for heat. Advise results.
tangofox007 is offline   Quote
Old 04-30-2013, 10:50 PM   #4
InvisiblePants's Avatar
Join Date: Jan 2013
Location: Charleston, SC
Posts: 517
The heater core could also be clogged and need flushed.
InvisiblePants is offline   Quote

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Download our Mobile App

» Featured Product

All times are GMT -5. The time now is 02:19 AM.

User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2015 DragonByte Technologies Ltd.

Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC. is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC