Transmission Issue?? - Jeep Wrangler Forum
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > TJ Jeep Wrangler Forum > TJ Tech Forum

Join Wrangler Forum Today


Reply
 
Thread Tools

Please support our sponsors and let them know you heard about them on WranglerForum.com
Old 08-12-2013, 04:53 PM   #1
Krew Member

WF Supporting Member
 
Turbostixxx's Avatar
 
Join Date: Sep 2012
Location: Richmond, Virginia
Posts: 20,291
Transmission Issue??

So, I wanted to see if anyone here has experienced this noise....

This video is while I am idling. After the Jeep warms up and drives for a couple miles it goes away. When I turn the jeep off, the shake from the shut down causes a little bit of a squeak. Wondering if it might be tranny fluid? It is definitely coming from the tranny. You can sit and watch the shifter move in neutral to the sound of the squeak lol

Just started recently...


__________________
_______
/l
,[____],
l---L -OlllllllO-
()_) ()_)--o-)_)

1997 Wrangler SE:4" Lift; 33x11x16; Q9000 Winch
Turbostixxx is offline   Quote
Old 08-12-2013, 05:45 PM   #2
Krew Member

WF Supporting Member
 
Turbostixxx's Avatar
 
Join Date: Sep 2012
Location: Richmond, Virginia
Posts: 20,291
No body?
__________________
_______
/l
,[____],
l---L -OlllllllO-
()_) ()_)--o-)_)

1997 Wrangler SE:4" Lift; 33x11x16; Q9000 Winch
Turbostixxx is offline   Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off




Download our Mobile App

» Network Links
»Jeep Parts
» Featured Product

All times are GMT -5. The time now is 11:40 AM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC