Update - Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > TJ Jeep Wrangler Forum > TJ Tech Forum

Join Wrangler Forum Today

Thread Tools

Please support our sponsors and let them know you heard about them on WranglerForum.com
Old 02-18-2014, 07:13 PM   #1
Join Date: Feb 2014
Posts: 6

Update on my previous post's. The lights do not go dim anymore when their on bright, and the gauge doesn't go back to 9. It stay's at 11 so we are missing something but we are getting close to having it back out on the road. Anyone else have anymore idea's? Fuse's are fine, Brand new ground wire, Brand alternator came in today, only thing that is left could be the battery cable's.

QuillDogg is offline   Quote
Old 02-19-2014, 06:53 PM   #2

WF Supporting Member
::WF Moderator::
Join Date: Dec 2011
Location: Under my Jeep in beautiful upstate N.Y.
Posts: 3,686
I bet Im not the only one reading this and saying what prev post?? More info & you will prob get people chiming in to try to help

1jeeplvr is offline   Quote
Old 02-19-2014, 08:56 PM   #3
harryhood's Avatar
Join Date: Jul 2013
Posts: 385
yea, why start a new thread? just post on your original thread.
harryhood is offline   Quote

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Download our Mobile App

» Featured Product

All times are GMT -5. The time now is 02:59 PM.

User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2015 DragonByte Technologies Ltd.

Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC