Urgent help please. - Jeep Wrangler Forum
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > TJ Jeep Wrangler Forum > TJ Tech Forum

Join Wrangler Forum Today


Reply
 
Thread Tools

Please support our sponsors and let them know you heard about them on WranglerForum.com
Old 04-17-2010, 04:29 PM   #1
Jeeper
 
Join Date: Feb 2010
Location: Manitoba, Canada
Posts: 36
Urgent help please.

I have been working since 7 am trying to install new LED stop turn and tail lights on my 2005 Rubicon.
I have a harness that performs flawlessly: the side marker, stop lights, running lights, reverse lights and the signals will work properly when the running lights are off BUT when the running lights are ON the turn signals WILL NOT flash. They simply go solid and the indicator in the dash will light up but stay lit up (everything else works normally)
I do have an LED relay for the signals, and have tried resistors and LED diodes in both the turn signal and running light wires. I have no idea what could be causing this not to work. If anyone that has done this mod has had this problem please tell me what remedied it. I need the jeep tomorrow morning, as I was not expecting this to take more 10 hours.

thank you WF!

Matt

vfr86 is offline   Quote Quick Reply
Old 04-17-2010, 04:35 PM   #2
Jeeper
 
aghostinside's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: seymour, in
Posts: 131
Do you have LEDs in the front? Do you have them grounded well?

aghostinside is offline   Quote Quick Reply
Old 04-17-2010, 05:29 PM   #3
Jeeper
 
Join Date: Feb 2010
Location: Manitoba, Canada
Posts: 36
yes, I do have LEDs in the front. I switched them out to the old incandescent lights and it appears to be working on the passenger side, however the is now a problem with the drivers side FRONT signal. When the signal is on (without running lights) the flare mounted light will blink, and the body mounted one does nothing. with the running lights ON the flare mounted light comes on very faintly and the body mounted signal will stay on, but not blink. ugh. any ideas?
vfr86 is offline   Quote Quick Reply
Old 04-17-2010, 05:36 PM   #4
Jeeper
 
aghostinside's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: seymour, in
Posts: 131
I had a similar problem when I put on my tube fenders and tried to install LEDs in the front. I already had LEDs in the rear. I got mine to work by wiring my front factory lights up and mounting them under the hood. Then I just wired my LEDs up as turn signals(no marker light). This might not be the best way but it works great. I have the relay as well. I may do a running light in the future. I hope you get it fixed I had mine down for three days trying to get it working right.
aghostinside is offline   Quote Quick Reply
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
I have a concern about the 4.0 tb on a 2.5 - sort of urgent MYSTANGT TJ General Discussion Forum 7 06-29-2012 03:30 PM
Clutch Problem Urgent dstnly2000 YJ Tech Forum 5 04-08-2010 10:18 AM
D35 and gears or upgrade. Urgent help please fliggyg TJ Tech Forum 9 11-10-2009 05:04 PM
Urgent transmission question! Pylonpounder YJ General Discussion Forum 14 09-25-2009 02:58 PM
Urgent help needed!! jeepkid189 TJ Tech Forum 1 05-30-2006 10:34 AM


logo carid shop wrangler parts carid fender flares custom wheels store avs deflectors at carid

» Network Links
»Jeep Parts
» Featured Product

All times are GMT -5. The time now is 11:00 AM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC