Will this rocker switch work? - Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > TJ Jeep Wrangler Forum > TJ Tech Forum

Join Wrangler Forum Today


Reply
 
Thread Tools

Please support our sponsors and let them know you heard about them on WranglerForum.com
Old 12-26-2013, 12:41 AM   #1
Jeeper
 
YellowJeepGuy94's Avatar
 
Join Date: Aug 2013
Location: Texas
Posts: 77
Will this rocker switch work?

So I found the rocker switch I like. And I would like to wire to my KC lights. I would like to keep the dash clean and was wonder would the rocker switch would fit the factory extra switches on the center console?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	image-258002945.jpg
Views:	305
Size:	140.5 KB
ID:	615217   Click image for larger version

Name:	image-274316082.jpg
Views:	73
Size:	79.3 KB
ID:	615225  


YellowJeepGuy94 is offline   Quote
Old 12-26-2013, 09:03 AM   #2
Jeeper
 
Tony T's Avatar
 
Join Date: Nov 2013
Posts: 936
These (on ebay) are more of a match for the TJ. You can even get one marked KC:

Tony T is offline   Quote
Old 12-26-2013, 10:24 AM   #3
Motorized toy collector

WF Supporting Member
 
TJDave's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Eastern WA State
Posts: 3,239
YellowJeepGuy, The switch you showed is too big to work in those blanks.

The switch Tony linked will work perfectly.

If your really cheap, or just want to get your lights working for now, you can drill a round hole in the stock blank and install the KC switch on top of the blank.

That's what I did for my old KC lights. Still using the same switch for my new led light.

__________________
2004 TJ. Locked on 35's.

~PNW4WDA~
TJDave is offline   Quote
Old 12-26-2013, 08:55 PM   #4
Jeeper
 
YellowJeepGuy94's Avatar
 
Join Date: Aug 2013
Location: Texas
Posts: 77
Those 3 switches on the side did you but a mount for them for just drill them in?
YellowJeepGuy94 is offline   Quote
Old 12-26-2013, 09:52 PM   #5
Motorized toy collector

WF Supporting Member
 
TJDave's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Eastern WA State
Posts: 3,239
Quote:
Originally Posted by YellowJeepGuy94 View Post
Those 3 switches on the side did you but a mount for them for just drill them in?
I used to have just two switches in the ashtray blank when I only had the rear locker. I cut two holes. The switches have tabs on them that hold them in the opening.
When I installed the front locker I made one big hole. Still works fine.
__________________
2004 TJ. Locked on 35's.

~PNW4WDA~
TJDave is offline   Quote
Old 12-27-2013, 04:52 PM   #6
Jeeper
 
beaureed445's Avatar
 
Join Date: Sep 2012
Location: Oklahoma
Posts: 472
I did the same thing as listed above. I bought a set of switches off eBay to replace the blanks. They're pretty cheap quality, and I broke one after only a couple of months. I also cut 2 holes in the ashtray blank for my lockers. Then I bought a sPOD, so I replaced that whole piece with a new one. I have the old one laying around, if you're interested in it.

beaureed445 is offline   Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off




Download our Mobile App

» Featured Product

All times are GMT -5. The time now is 10:58 PM.


User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2015 DragonByte Technologies Ltd.

Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC