1990 2.5 running rough at high rpm @ operating temp - Jeep Wrangler Forum
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > YJ Jeep Wrangler Forum > YJ Tech Forum

Join Wrangler Forum Today


Reply
 
Thread Tools

Please support our sponsors and let them know you heard about them on WranglerForum.com
Old 09-21-2010, 02:03 PM   #1
Newb
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 2
1990 2.5 running rough at high rpm @ operating temp

I have replaced O2 sensor, checked for vac leakes, new fuel pump and filter. It will run great then all of a sudden run rough. Shut down engine and restarted asap. Runs great for a while then all over again. ANYONE have an idea of the cause? Solution?

Also does the O2 sensor timer NEED to be reset?


Thank you
Dribble

LilDribble is offline   Quote Quick Reply
Old 09-22-2010, 05:40 PM   #2
Newb
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 2
More parts.....

New Parts:
Quote:
Originally Posted by LilDribble View Post
I have replaced O2 sensor, checked for vac leakes, new fuel pump and filter. It will run great then all of a sudden run rough. Shut down engine and restarted asap. Runs great for a while then all over again. ANYONE have an idea of the cause? Solution?

Also does the O2 sensor timer NEED to be reset? Just replaced Temp sensor.... NO HELP.... MAP sensor? Intake air sensor? What next? This year did not have codes to go by......


Thank you
Dribble
LilDribble is offline   Quote Quick Reply
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
High oil psi and high temp 3RDKOSTHDBNGR YJ Tech Forum 7 08-20-2009 09:47 PM
Engine running too rich...High Compression Jb1234 TJ Tech Forum 10 11-26-2008 09:20 PM
04 TJ running rough Chad P TJ General Discussion Forum 3 07-14-2007 06:59 PM
YJ with bad idle and rough running erickpl YJ Tech Forum 3 06-22-2007 09:24 AM
running temp of 4.2l jeepercreeper77 YJ Tech Forum 1 12-13-2006 12:04 PM



Download our Mobile App

» Network Links
»Jeep Parts
» Featured Product

All times are GMT -5. The time now is 08:00 AM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC