'91 Wrangler electrical? engine problems - Jeep Wrangler Forum
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > YJ Jeep Wrangler Forum > YJ Tech Forum

Join Wrangler Forum Today


Reply
 
Thread Tools

Please support our sponsors and let them know you heard about them on WranglerForum.com
Old 04-04-2011, 04:25 PM   #1
Newb
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 2
'91 Wrangler electrical? engine problems

Hi everyone,
I'm having a problem with my Jeep and am hoping to get some guidance. You guys helped alot last time, so I'm trying again. :-) I just put in a new starter and everything has been working great. Yesterday, however, I had another setback. I've been having some electrical problems for awhile with the windshield wipers and a loose fuse box, but nothing that I thought was serious, just an annoyance. I started the engine and the wipers wouldn't work. I wiggled the fuse box, but still no wipers. I gave up and was getting ready to drive away when the engine suddenly cut off on its own and wouldn't start back up. There's a distinct clicking noise when I turn the ignition, but other than that, absolutely nothing. Ironically enough, when I got back from work, the windshield wipers were running, without the jeep even being turned on. Weird all around. Any ideas on why the engine would have cut out on me and now won't start? Could this have anything to do with the new starter? Any links between the wiper issues (and btw, radio issues sometimes too; radio just turns on and off on its own) and the engine problems? Any thoughts or assistance will be awesome!
Thanks!!

gishawnee is offline   Quote Quick Reply
Old 04-04-2011, 06:36 PM   #2
Supporting Member

WF Supporting Member
 
1995yj318's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Location: Indiana
Posts: 370
Send a message via Yahoo to 1995yj318
tighten up the fuse box then check the ignition switch on the side of the column under the dash it can cause all kinds of funky problems when it starts to go out.
1995yj318 is offline   Quote Quick Reply
Reply

Tags
electrical , electrical problem , engine issues , engine problems , wiper problem

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Extremely bad milage!!! ctlucas93 YJ General Discussion Forum 35 10-23-2010 08:31 PM
Preventing Possible Electrical Problems Atthehop TJ Tech Forum 6 03-01-2010 05:26 AM
2007 wrangler engine noise drautoworks JK General Discussion Forum 4 02-26-2010 06:31 AM
Fellow Ohio Jeepers Help fick15 Ohio Jeep Forum 11 01-19-2010 10:56 PM



» Network Links
»Jeep Parts
» Featured Product

All times are GMT -5. The time now is 08:46 PM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC