94 Electrical Problem - Jeep Wrangler Forum
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > YJ Jeep Wrangler Forum > YJ Tech Forum

Join Wrangler Forum Today


Reply
 
Thread Tools

Please support our sponsors and let them know you heard about them on WranglerForum.com
Old 05-01-2010, 03:20 AM   #1
Newb
 
Join Date: May 2010
Posts: 1
94 Electrical Problem

I have a slight problem, I notice that my dash lights were not operating so I pulled the dimmer and cleaned all the connections. I put everything back together and still nothing. I then pulled the insturment clusters and cleand it and still nothing. Than tonight I noticed my parking lights are not operating. This just happened because they were operating correctly. I checked under the dash and notice one of my fuses were blown(ACCLights 5 amp fuse). I replaced it and still nothing. Is my switch and dimmer bad or what. The headlights come on, the tun signals work and the brake lights work. No running, park or dash lights.

Captainframe is offline   Quote Quick Reply
Old 05-01-2010, 02:39 PM   #2
Jeeper
 
Join Date: Jan 2010
Location: Las Cruces, NM
Posts: 2,291
I would guess a bad wire or connection

__________________
2013 WRANGLER SPORT 2 DR., V-6 ,AUTO,HARD TOP
(Sold)1994 Jeep Wrangler 2.5L, Bestop top
/w steel half door and slider windows
5 speed, 2.5" lift, 31" tires,rack lights
Garyk is offline   Quote Quick Reply
Old 05-01-2010, 02:42 PM   #3
Aka Vaultzz

WF Supporting Member
 
Vaultzz's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: My Secret Lab
Posts: 5,624
You might have overloaded a wire somehow and it cut the line. Time to take the dash apart and start following wires, or have a mechanic do it
__________________
The YJ is in Rebuild Mode
Vaultzz is offline   Quote Quick Reply
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
check engine light came on and speedo stopped working @ the same time. eric TJ General Discussion Forum 14 10-14-2013 12:05 PM
fuel or electrical problem?? epop2357 YJ Tech Forum 7 03-24-2011 11:04 AM
Fuel Pump or Electrical Problem? JumpinJack95 YJ Tech Forum 5 10-19-2009 09:48 AM
electrical problem??!! YJ93 YJ Tech Forum 5 12-18-2006 11:18 AM
TJ Error codes khenderson TJ Tech Forum 3 08-19-2005 12:36 AM



» Featured Product

All times are GMT -5. The time now is 12:42 AM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC