Fuse ? - Jeep Wrangler Forum
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > YJ Jeep Wrangler Forum > YJ Tech Forum

Join Wrangler Forum Today


Reply
 
Thread Tools

Please support our sponsors and let them know you heard about them on WranglerForum.com
Old 06-24-2013, 03:33 PM   #1
Jeeper
 
JACK3D's Avatar
 
Join Date: Oct 2012
Location: Out in God's country
Posts: 541
Fuse ?

I am trying to track down a picture or diagram of the under dash fuse box for a 93 YJ.

The fuse for the IGN keeps blowing. The one that controls the gauge cluster. There is no corrosion, or bad wires, I pulled the dash this weekend.

PO had a 30 amp fuse in the slot, So i replaced it with a 30. and that blew. My question is, does anyone know what size is supposed to be there? I replaced the 30 with a 40 and so far so good.

and yes i have "googled" it, and all I seem to come up with is wiring diagrams, I don't need that, I need to know what amp fuses go into what spots.

JACK3D is offline   Quote Quick Reply
Old 06-24-2013, 08:37 PM   #2
Jeeper
 
JACK3D's Avatar
 
Join Date: Oct 2012
Location: Out in God's country
Posts: 541
None of my fellow YJ owners can give me any insight on this? Or maybe walk outside and take a picture of their under dash fuse box for me?

JACK3D is offline   Quote Quick Reply
Old 06-24-2013, 08:48 PM   #3
Jeeper
 
Join Date: Oct 2012
Location: Upstate NY
Posts: 79
I took a screenshot of a couple of pages from the 1995 YJ FSM I have, I'm thinking they're the same as a '93, as well as a heck of a lot more detail than just snapping a photo of the block. Here you go!
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screen Shot 2013-06-24 at 20.45.21 .png
Views:	44
Size:	56.9 KB
ID:	265281   Click image for larger version

Name:	Screen Shot 2013-06-24 at 20.45.34 .png
Views:	44
Size:	127.3 KB
ID:	265282  

__________________
groovetrain
groovetrain is offline   Quote Quick Reply
Old 06-24-2013, 08:55 PM   #4
Jeeper
 
JACK3D's Avatar
 
Join Date: Oct 2012
Location: Out in God's country
Posts: 541
Thank you sir.
JACK3D is offline   Quote Quick Reply
Old 07-20-2013, 09:53 AM   #5
Jeeper
 
petercass88's Avatar
 
Join Date: Apr 2013
Location: Melbourne, FL
Posts: 531
I have the same problem. I kept with the 15 amp fuse but it blows at random. Do i have a grounding issue?
petercass88 is offline   Quote Quick Reply
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off




Download our Mobile App

» Network Links
»Jeep Parts
» Featured Product

All times are GMT -5. The time now is 12:36 PM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC