Help!!!!!!!!!!! - Jeep Wrangler Forum
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > YJ Jeep Wrangler Forum > YJ Tech Forum

Join Wrangler Forum Today


Reply
 
Thread Tools

Please support our sponsors and let them know you heard about them on WranglerForum.com
Old 12-10-2008, 04:50 PM   #1
Jeeper
 
ty95yj's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: vernon, nj
Posts: 251
Help!!!!!!!!!!!

so i fried the computer in my jeep and i replaced it. it ran for 45 minutes and then fried the computer again... does anybody know what the cause of this is. its a 95 4-cyl. 5 speed.. thanks

__________________
95 4cyl
no swaybar
bed liner inside
soon: 2.5 lift shackels 32s
ty95yj is offline   Quote
Old 12-10-2008, 07:28 PM   #2
Jeeper
 
Jeep_Geek's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Omaha NE
Posts: 392
I have never heard of anything like that except for water damage on the computer.. but the new one fried too.. There must be a short somewhere..

Jeep_Geek is offline   Quote
Old 12-10-2008, 08:37 PM   #3
Newb
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 10
I agree it is probably a short I would follow all the wiring and look for any frayed wires that may be grounding out. and maybe check all the fuses to make sure they are the proper size. I was driving my sisters pickup and it caught fire inside the dash because some fool put a 30amp fuse for the stereo where a 5 amp fuse was recomended. good luck
joemamma is offline   Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off




Download our Mobile App

» Network Links
»Jeep Parts
» Featured Product

All times are GMT -5. The time now is 06:27 PM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC