HELP!!! sudden loss of all gauges - Jeep Wrangler Forum
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > YJ Jeep Wrangler Forum > YJ Tech Forum

Join Wrangler Forum Today


Reply
 
Thread Tools

Please support our sponsors and let them know you heard about them on WranglerForum.com
Old 05-24-2013, 11:50 AM   #1
Jeeper
 
petercass88's Avatar
 
Join Date: Apr 2013
Location: Melbourne, FL
Posts: 524
Exclamation HELP!!! sudden loss of all gauges

Parked my 95 to go grab some lunch at the mall. I come back out and all gauges (tach, speedo, oil pressure, temp, etc) are completely dead aside from the fuel gauge. What the heck happened??? :-(

petercass88 is offline   Quote Quick Reply
Old 05-24-2013, 12:13 PM   #2
Jeeper
 
fire66dave's Avatar
 
Join Date: Apr 2013
Posts: 31
Fuse?

fire66dave is offline   Quote Quick Reply
Old 05-24-2013, 12:19 PM   #3
Jeeper
 
petercass88's Avatar
 
Join Date: Apr 2013
Location: Melbourne, FL
Posts: 524
Dumb question... where are the fuses located? I have been trying to read through this forum post but im just scratching my head: http://www.wranglerforum.com/f8/help...ng-221622.html
petercass88 is offline   Quote Quick Reply
Old 05-24-2013, 12:21 PM   #4
Newb
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 14
There is a fuse block under the dash to the left of the steering wheel, start there.

found another post that guys where having problems with #9 / 15 amp fuse ign / lmps under the dash. My fuse was blown and I take out the fuse block next to check for corrosion.
Manshoon is offline   Quote Quick Reply
Old 05-24-2013, 12:25 PM   #5
President, ThumbJeeps

WF Supporting Member
 
sevenservices's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Mid-Michigan/Thumb
Posts: 3,938
just curious lol, did it rain hard with the top off while you were in the store? That would do it and usually they break on the trials, not at the mall lol

If not, I would first lay under the dash there and look for anything loose, hanging, etc... Also make sure that if you have a smaller accessory wire on the + battery terminal that its not broke free from the connection.
__________________
-Chris
President, ThumbJeeps
CB Callsign "AirForce One"


1994 Wrangler YJ I6 4.0 H/O Auto 3 spd. 4" RC (33x12.5) (15x8) 3:54 Gears
sevenservices is offline   Quote Quick Reply
Old 05-24-2013, 01:28 PM   #6
Jeeper
 
petercass88's Avatar
 
Join Date: Apr 2013
Location: Melbourne, FL
Posts: 524
No rain and the parking lot was certainly paved

I will say that there are random wires hanging under the dash as well as the head unit shuts off if you touch the buttons any harder than the pressure needed to depress them. I will take some pictures later when I am home. Under the drivers side to the left of the steering wheel there is a little dome light that was on. I havent seen that before...
petercass88 is offline   Quote Quick Reply
Old 05-24-2013, 02:21 PM   #7
Jeeper
 
petercass88's Avatar
 
Join Date: Apr 2013
Location: Melbourne, FL
Posts: 524
I a not very good at all things electrical... I am going to head over to my friends house this afternoon and see if we can find anything. I will report back and take some photos as well.

Thanks!

Quote:
Originally Posted by Manshoon View Post
There is a fuse block under the dash to the left of the steering wheel, start there.

found another post that guys where having problems with #9 / 15 amp fuse ign / lmps under the dash. My fuse was blown and I take out the fuse block next to check for corrosion.
petercass88 is offline   Quote Quick Reply
Old 05-24-2013, 08:40 PM   #8
Jeeper
 
petercass88's Avatar
 
Join Date: Apr 2013
Location: Melbourne, FL
Posts: 524
here is my under-the-dash mess that i need to get around to when i monstaliner the interior...



















petercass88 is offline   Quote Quick Reply
Old 05-24-2013, 08:42 PM   #9
Jeeper
 
petercass88's Avatar
 
Join Date: Apr 2013
Location: Melbourne, FL
Posts: 524
I didnt notice any numbers on the fuse box, just labels as you can see in the photos.
petercass88 is offline   Quote Quick Reply
Old 05-25-2013, 01:50 PM   #10
Jeeper
 
petercass88's Avatar
 
Join Date: Apr 2013
Location: Melbourne, FL
Posts: 524
Sorry for yet another post - I replaced the fuse that you all suggested and I am back up and running! PO had a set of spare fuses... I hope that isnt a sign of things to come?

petercass88 is offline   Quote Quick Reply
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



logo carid shop wrangler parts carid fender flares custom wheels store avs deflectors at carid

» Network Links
»Jeep Parts
» Featured Product

All times are GMT -5. The time now is 10:45 PM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC