hi vaccum problem - Jeep Wrangler Forum
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > YJ Jeep Wrangler Forum > YJ Tech Forum

Join Wrangler Forum Today


Reply
 
Thread Tools

Please support our sponsors and let them know you heard about them on WranglerForum.com
Old 06-05-2010, 08:08 AM   #1
Newb
 
Join Date: Jun 2010
Location: israel
Posts: 4
Question hi vaccum problem

is someone know how to connect the color lins from the transfer to the axel??
tnx

zelig is offline   Quote Quick Reply
Old 06-05-2010, 09:44 AM   #2
Jeeper
 
flatline's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: pinole ca.
Posts: 680
Images: 3
not sure what your asking. are the vacuum lines missing? did you remove and can't remember how to install.

flatline is offline   Quote Quick Reply
Old 06-05-2010, 02:42 PM   #3
Newb
 
Join Date: Jun 2010
Location: israel
Posts: 4
Quote:
Originally Posted by flatline View Post
not sure what your asking. are the vacuum lines missing? did you remove and can't remember how to install.
they cut of and some are missing
tnx
zelig is offline   Quote Quick Reply
Old 06-05-2010, 04:06 PM   #4
Jeeper
 
flatline's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: pinole ca.
Posts: 680
Images: 3
jeep isn't with me so this is from memory. line from intake manifold to vacuum switch. two lines from vacuum switch to CAD. need to check vacuum at the CAD to determine which line goes where. I'll be gone for a while so if you need pics someone else is going to have to send.
flatline is offline   Quote Quick Reply
Old 06-05-2010, 07:19 PM   #5
Newb
 
Join Date: Jun 2010
Location: israel
Posts: 4
Quote:
Originally Posted by flatline View Post
jeep isn't with me so this is from memory. line from intake manifold to vacuum switch. two lines from vacuum switch to CAD. need to check vacuum at the CAD to determine which line goes where. I'll be gone for a while so if you need pics someone else is going to have to send.
hi
from the transfer 4 lines green,blue,yellow,& red
from the axle 1 blak & 2 yellow that are connected to the same hole
who's go where?????????????????????????????
thanks
zelig is offline   Quote Quick Reply
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
2400 miles on new jk having trans problem NTJeep JK Tech Forum 4 01-14-2009 01:03 AM
electrical problem...help!!! evas98tj TJ Tech Forum 3 10-10-2008 10:18 PM
42RLE Tranny Problem nicolas-eric TJ Tech Forum 8 09-21-2008 06:29 PM
Heater / Blower Problem 2000 Wrangler dougman1971 TJ Tech Forum 0 09-17-2008 07:56 AM
Window Crank woes, did any one else have this problem? virtual_verve11 JK Tech Forum 2 04-07-2007 09:57 AM



Download our Mobile App

» Featured Product

All times are GMT -5. The time now is 05:23 AM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC