no power to radio acc circuit - Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > YJ Jeep Wrangler Forum > YJ Tech Forum

Join Wrangler Forum Today


Reply
 
Thread Tools

Please support our sponsors and let them know you heard about them on WranglerForum.com
Old 08-19-2014, 06:35 PM   #1
Jeeper
 
JeeperRob's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: South Jersey
Posts: 280
no power to radio acc circuit

My 10amp radio acc circuit is not getting any power to it. I have pulled the fuse out and checked the connection with a test light and I'm not getting power. Anyone have any idea what I should check next?

JeeperRob is offline   Quote
Old 08-19-2014, 11:19 PM   #2
Jeeper
 
0III0forlife's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Ridgway, Pa.
Posts: 3,961
That circuit gets its power from the ignition switch up under the dash. Could be a loose or dirty connection on the ignition switch, or it could possibly be a broken contact in the back of the fuse box itself. And that requires the tedious task of removing the fuse box from the firewall and replacing the connector and or wire.
__________________
'87 YJ, 4.2L built and bored, 8.5" of lift, 8.8 rear, AX15/NP 231, Tom Woods drive shafts, Flat fenders, 12,000LB winch, Custom bumpers, Rattle can paint job. Never completed...
0III0forlife is offline   Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off




Download our Mobile App

» Featured Product

All times are GMT -5. The time now is 02:01 AM.


User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2015 DragonByte Technologies Ltd.

Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC