problems after start - Jeep Wrangler Forum
Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > YJ Jeep Wrangler Forum > YJ Tech Forum

Join Wrangler Forum Today


Reply
 
Thread Tools

Please support our sponsors and let them know you heard about them on WranglerForum.com
Old 03-15-2012, 05:46 PM   #1
Jeeper
 
love-my-jeepiekar's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: near rotterdam, netherlands
Posts: 21
problems after start

friends,
wrangler 1990 2.5i . i just replaced my lambda sensor, was quite a hassel since the one that got out had three cables and the new one four. colours where different too. eventualy i figured it out (i guess) now gas mileage is way better but...

when i start it it runs terrible for 1 to 2 minutes in every gear or rpm. (fluctuations in rpm of around 750 to 1000) after about couple of minutes it runs just fine (idle 900 give or take).
when i turn her off and start her again. same routine.
she had a full service, injector cleaner, clean spark plug covers etc.



pravious owner drove probaply long time with busted o2 sensor. maybe the computer is out of wack? are there other sensors that could be busted?



cheers, j

love-my-jeepiekar is offline   Quote Quick Reply
Old 03-17-2012, 06:06 AM   #2
Jeeper
 
love-my-jeepiekar's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: near rotterdam, netherlands
Posts: 21
I found it! Busted intake manifold gasket. Cheap fix. :-)
love-my-jeepiekar is offline   Quote Quick Reply
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Jeep Wrangler Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
disabling hill start assist johnny123 JK General Discussion Forum 11 05-04-2013 10:06 PM
Leaking tcase after sye Jeep_guy3 TJ General Discussion Forum 21 03-24-2012 09:51 AM
Nothing but Electrical Problems Kimberly Bosley WF New Member Check In 7 03-17-2012 04:07 AM
HELP jeep wont start!! JEEPzero TJ General Discussion Forum 3 03-16-2012 06:19 PM
Does your Jeep start this way? Hammerdown TJ General Discussion Forum 19 03-15-2012 11:34 PM



Download our Mobile App

» Featured Product

All times are GMT -5. The time now is 12:01 PM.



Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC