YJ Temp Gauge Problems - Jeep Wrangler Forum

Go Back   Jeep Wrangler Forum > YJ Jeep Wrangler Forum > YJ Tech Forum

Join Wrangler Forum Today

Thread Tools

Please support our sponsors and let them know you heard about them on WranglerForum.com
Old 07-23-2012, 01:10 AM   #1
Join Date: Jul 2012
Posts: 3
YJ Temp Gauge Problems

1994 yj 4 Cylinder . My temp gauge was not working .I replaced the temp sensor .The one with the purple and yellow wire going to it .Located on back driver side of the block.Now my gauge peggs out hot when I first start the jeep .What is my problem now and how do i fix it

Vilans is offline   Quote
Old 07-24-2012, 10:23 PM   #2
90DesertTanYJ's Avatar
Join Date: Jul 2012
Location: JAX, FL
Posts: 635
Either the sensor was bad out of the package, you broke it or your wiring between the gauge and sensor is bad. If it pegs the gauge its a dead short somewhere.

90DesertTanYJ is offline   Quote
Old 07-26-2012, 09:32 PM   #3
Join Date: Jul 2012
Posts: 3
Thank You I will check those out
Vilans is offline   Quote

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Download our Mobile App

» Featured Product

All times are GMT -5. The time now is 03:06 AM.

User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.1.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2015 DragonByte Technologies Ltd.

Jeep®, Wrangler, Liberty, Wagoneer, Cherokee, and Grand Cherokee are copyrighted and trademarked to Chrysler Motors LLC.
Wranglerforum.com is not in any way associated with the Chrysler Motors LLC